Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-22 19:15
  • Bekerwedstrijd: Schweizer Cup
  • Stadion: m Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
m CHROBRY_1946
Normal Tactiek VVZ-att
43% Balbezit 57%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
27 gemiddelde waardering 53.1
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen formidabel
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Modzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Modzelewski met een sublieme pass. Von Siebenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Laportosa is nu in balbezit. Laportosa draait met de bal, schiet en ... Joner bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
m - CHROBRY_1946 0:1

3e minuut.
Wagner geeft een hoge lob. Fux kopt de bal weg. Modzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Modzelewski geeft de bal voor. Laportosa is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
m - CHROBRY_1946 0:2

9e minuut.
Pitzalis passt de bal zonder na te denken. Daar is Laportosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laportosa passt de bal in één keer door. Von Siebenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Siebenthal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Modzelewski geeft de bal voor. Stuani heeft problemen om de bal te vangen. Laportosa met een sublieme pass. Von Gunten bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Gunten schiet op doel. Joner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
m - CHROBRY_1946 0:3

16e minuut.
Laportosa verovert de bal door een tackle van achteren. Laportosa met een sublieme pass. Von Gunten bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Gunten draait met de bal, schiet en ... Joner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
m - CHROBRY_1946 0:4

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Modzelewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Von Siebenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Siebenthal draait met de bal, schiet en ... Joner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
m - CHROBRY_1946 0:5

25e minuut.
Modzelewski passt de bal zonder na te denken. Von Gunten bereikt de bal nog maar net als eerste. Laportosa is nu in balbezit. Laportosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
m - CHROBRY_1946 0:6

31e minuut.
Bărnuţiu met een sublieme pass. Pitzalis met een sublieme pass. Daar is Von Gunten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laportosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Laportosa draait met de bal, schiet en ... Joner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Pitzalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitzalis passt de bal in één keer door. Modzelewski met een sublieme pass. Laportosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Laportosa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Bărnuţiu probeert naar een medespeler te passen. Von Siebenthal probeert de bal met de borst te controleren. Wagner bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Siebenthal onderschept slim de pass. Von Siebenthal haalt uit met een fantastische trap. Joner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Pitzalis rent richting de bal. Pitzalis geeft een lange en hoge pass. Von Siebenthal kan de bal niet met de borst controleren. Von Gunten rent richting de bal. Von Gunten haalt uit met een fantastische trap. Joner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Klungelig pakt Von Siebenthal de bal. Bărnuţiu rent richting de bal. Bărnuţiu met een sublieme pass. Laportosa is nu in balbezit. Laportosa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Pitzalis rent richting de bal. Pitzalis passt de bal met de wreef. Von Siebenthal rent richting de bal. Von Siebenthal haalt uit met een fantastische trap. Joner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
m - CHROBRY_1946 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: m 83%, CHROBRY_1946 17%.
m - CHROBRY_1946 0:7

46e minuut.
Modzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Modzelewski passt de bal zonder na te denken. Laportosa rent richting de bal. Laportosa schiet op doel. Joner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
m - CHROBRY_1946 0:8

47e minuut.
Trevisan speelt de bal door. Inworp. Bürgi met een snelle inworp. Pitzalis geeft de bal voor. Von Gunten krijgt zijn hoofd ertegen. Joner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Wagner geeft een lange en hoge pass. Inworp. Modzelewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Von Siebenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Siebenthal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
m - CHROBRY_1946 0:9

52e minuut.
Bărnuţiu passt de bal zonder na te denken. Pitzalis is nu in balbezit. Pitzalis passt de bal in één keer door. Laportosa rent richting de bal. Laportosa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Von Gunten bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărnuţiu probeert naar een medespeler te passen. Laportosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Laportosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
m - CHROBRY_1946 0:10

55e minuut.
Pfister passt de bal met de wreef. Pitzalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitzalis probeert naar een medespeler te passen. Von Gunten is nu in balbezit. Von Gunten haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Fux speelt de bal door. Kehrli is nu in balbezit. Pitzalis verovert de bal door een tackle van achteren. Pitzalis geeft een hoge lob. Von Siebenthal krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Wagner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peter rent richting de bal. Von Siebenthal verovert de bal door een tackle van achteren. Von Siebenthal schiet op doel. Wagner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Joner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bürgi met de inworp. Pitzalis is nu in balbezit. Pitzalis geeft een lange en hoge pass. Laportosa springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Joner met een sublieme pass. Pitzalis is nu in balbezit. Pitzalis passt de bal zonder na te denken. Modzelewski is nu in balbezit. Modzelewski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Bărnuţiu geeft een hoge lob. Stuani heeft problemen om de bal te vangen. Laportosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Laportosa schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
m - CHROBRY_1946 0:11

79e minuut.
Von Siebenthal passt de bal met de wreef. Laportosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Gunten bereikt de bal nog maar net als eerste. Laportosa rent richting de bal. Laportosa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Regoje komt het veld opgelopen. Joner trapt de bal weg. Bărnuţiu kopt de bal weg. Modzelewski speelt de bal door. Regoje rent richting de bal. Regoje haalt uit met een fantastische trap. Joner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Wojtyła de bal. Laportosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Laportosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
m - CHROBRY_1946 0:12

84e minuut.
Bărnuţiu geeft een lange en hoge pass. Regoje is nu in balbezit. Wagner legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Regoje raakt geblesseerd tijdens het duel. Von Gunten neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
m - CHROBRY_1946 0:13

86e minuut.
Modzelewski heeft problemen om de bal te vangen. Modzelewski probeert naar een medespeler te passen. Regoje bereikt de bal nog maar net als eerste. Regoje schiet op doel. Joner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
m - CHROBRY_1946 0:14

88e minuut.
Trevisan rent richting de bal. Pitzalis verovert de bal door een tackle van achteren. Pitzalis probeert naar een medespeler te passen. Laportosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Laportosa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Von Gunten de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Laportosa rent richting de bal. Laportosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
m - CHROBRY_1946 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: m 89%, CHROBRY_1946 11%.
m - CHROBRY_1946 0:15