Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-22 21:24
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: harwich fc Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2952
Hunger On Hillside ANFIELD LFC
Normal Tactiek tre4tre
43% Balbezit 57%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 44.2
poor Schieten solid
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Məmmədoğlu probeert naar een medespeler te passen. Ferguson heeft problemen om de bal te vangen. Ferguson passt de bal zonder na te denken. Głuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszak schiet op doel. Fox bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunger On Hillside - ANFIELD LFC 0:1

2e minuut.
Pellegrino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vujinović komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Manolov speelt de bal door. Milewski probeert naar een medespeler te passen. Məmmədoğlu is nu in balbezit. Məmmədoğlu geeft een lange en hoge pass. Vujinović springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Məmmədoğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vujinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Głuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszak draait met de bal, schiet en ... Fox maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunger On Hillside - ANFIELD LFC 0:2

19e minuut.
Flack bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović onderschept slim de pass. Vujinović passt de bal met de wreef. Daar is Ferguson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferguson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Laing kopt de bal weg. Daar is Flack, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manolov probeert naar een medespeler te passen. Głuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ferguson rent richting de bal. Głuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszak schiet op doel. Malacia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunger On Hillside - ANFIELD LFC 0:3

26e minuut.
Malacia rent richting de bal. Głuszak verovert de bal door een tackle van achteren. Głuszak met een sublieme pass. Ferguson rent richting de bal. Ferguson haalt uit met een fantastische trap. Fox verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Məmmədoğlu geeft de bal voor. Ferguson rent richting de bal. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović schiet op doel. Fox werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunger On Hillside - ANFIELD LFC 0:4

30e minuut.
Manolov geeft een lange en hoge pass. Nani heeft problemen om de bal te vangen. Məmmədoğlu is nu in balbezit. Məmmədoğlu geeft de bal voor. Głuszak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Murguía met een snelle inworp. Manolov geeft de bal voor. Vujinović krijgt zijn hoofd ertegen. Fox werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunger On Hillside - ANFIELD LFC 0:5

42e minuut.
Məmmədoğlu geeft de bal voor. Klungelig pakt Button de bal. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Smithers de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Głuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović rent richting de bal. Głuszak is nu in balbezit. Vujinović rent richting de bal. Vujinović geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hunger On Hillside - ANFIELD LFC 0:6

43e minuut.
Castledine probeert naar een medespeler te passen. Daar is Davidson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferguson rent richting de bal. Ferguson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporleder verovert de bal door een tackle van achteren. Məmmədoğlu speelt de bal door. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson draait met de bal, schiet en ... Fox probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunger On Hillside - ANFIELD LFC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hunger On Hillside 84%, ANFIELD LFC 16%.
Hunger On Hillside - ANFIELD LFC 0:7

46e minuut.
Vujinović passt de bal in één keer door. Manolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolov speelt de bal door. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunger On Hillside - ANFIELD LFC 0:8

48e minuut.
Malacia rent richting de bal. Malacia geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Məmmədoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Głuszak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Inworp. Głuszak met een snelle inworp. Daar is Manolov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manolov geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Vujinović de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunger On Hillside - ANFIELD LFC 0:9

55e minuut.
Laing probeert naar een medespeler te passen. Məmmədoğlu rent richting de bal. Məmmədoğlu passt de bal zonder na te denken. Sporleder geeft een hoge lob. Ferguson kopt de bal weg. Fox probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vujinović rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Flack passt de bal zonder na te denken. Milewski rent richting de bal. Milewski geeft een hoge lob. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Məmmədoğlu kopt de bal weg. Manolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolov passt de bal met de wreef. Daar is Vujinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujinović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunger On Hillside - ANFIELD LFC 0:10

65e minuut.
Murguía zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flack bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Flack wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Flack kan niet meer verder spelen. Fielding komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Głuszak rent richting de bal. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson probeert naar een medespeler te passen. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hunger On Hillside - ANFIELD LFC 0:11

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wilcox komt het veld opgelopen. Fox trapt de bal weg. Castledine kopt de bal weg. Milewski met een sublieme pass. Głuszak probeert de bal aan de voet te houden. Głuszak draait met de bal, schiet en ... Fox probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Głuszak rent richting de bal. Głuszak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunger On Hillside - ANFIELD LFC 0:12

73e minuut.
Fielding verovert de bal door een tackle van achteren. Głuszak rent richting de bal. Fielding verovert de bal door een tackle van achteren. Wilcox verovert de bal door een tackle van achteren. Wilcox draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hunger On Hillside - ANFIELD LFC 0:13

81e minuut.
Malacia kan de bal niet met de borst controleren. Wilcox is nu in balbezit. Ferguson rent richting de bal. Wilcox rent richting de bal. Wilcox schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Smithers de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Məmmədoğlu geeft de bal voor. Wilcox springt en kopt de bal. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson schiet op doel. Fox maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunger On Hillside - ANFIELD LFC 0:14

84e minuut.
Ferguson is nu in balbezit. Malacia bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilcox verovert de bal door een tackle van achteren. Wilcox draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hunger On Hillside - ANFIELD LFC 0:15

88e minuut.
Manolov speelt de bal door. Wilcox heeft problemen om de bal te vangen. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson schiet op doel. Fox probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunger On Hillside - ANFIELD LFC 0:16

90e minuut.
Fielding heeft problemen om de bal te vangen. Wilcox is nu in balbezit. Wilcox draait met de bal, schiet en ... Ferguson rent richting de bal. Ferguson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hunger On Hillside 87%, ANFIELD LFC 13%.
Hunger On Hillside - ANFIELD LFC 0:16