Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Lions FC Skupzelek
352 Tactiek thanks:)
44% Balbezit 56%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 44.6
poor Schieten good
poor Passen solid
weak Verdedigen good


4e minuut.
van Halst bereikt de bal nog maar net als eerste. Payne verovert de bal door een tackle van achteren. Payne passt de bal met de wreef. Daar is Czarnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czarnik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Daar is Payne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Payne kopt de bal weg. Czarnik rent richting de bal. Czarnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions FC - Skupzelek 0:1

8e minuut.
Czarnik rent richting de bal. van der Heide bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldewijn is nu in balbezit. van der Heide verovert de bal door een tackle van achteren. van der Heide haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions FC - Skupzelek 0:2

10e minuut.
Sander is nu in balbezit. Sander passt de bal zonder na te denken. Czarnik is nu in balbezit. Czarnik haalt uit met een fantastische trap. Spitse probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions FC - Skupzelek 0:3

13e minuut.
van der Heide onderschept slim de pass. Denneboom is nu in balbezit. Czarnik verovert de bal door een tackle van achteren. Czarnik haalt uit met een fantastische trap. Spitse maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions FC - Skupzelek 0:4

13e minuut.
Payne bereikt de bal nog maar net als eerste. Payne passt de bal zonder na te denken. Barquero met een sublieme pass. van der Heide rent richting de bal. van der Heide draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sander is nu in balbezit. Sander haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions FC - Skupzelek 0:5

15e minuut.
Reus probeert naar een medespeler te passen. Denneboom rent richting de bal. Czarnik is nu in balbezit. Czarnik draait met de bal, schiet en ... Spitse werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions FC - Skupzelek 0:6

19e minuut.
Daar is van der Heide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Payne bereikt de bal nog maar net als eerste. Payne passt de bal met de wreef. Czarnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnik haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions FC - Skupzelek 0:7

20e minuut.
Sander is nu in balbezit. Sander passt de bal in één keer door. Payne speelt de bal door. Czarnik is nu in balbezit. Czarnik draait met de bal, schiet en ... Spitse verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van der Heide rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Barquero neemt de hoekschop. Czarnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnik haalt uit met een fantastische trap. Spitse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Payne rent richting de bal. Payne geeft een lange en hoge pass. van der Heide bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heide schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Cohen de bal. Czarnik is nu in balbezit. Czarnik probeert naar een medespeler te passen. Daar is van der Heide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Heide haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schöne heeft problemen om de bal te vangen. Czarnik is nu in balbezit. Czarnik draait met de bal, schiet en ... Spitse probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions FC - Skupzelek 0:8

29e minuut.
Spitse probeert naar een medespeler te passen. Payne kopt de bal weg. van der Heide bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heide haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions FC - Skupzelek 0:9

31e minuut.
Denneboom verovert de bal door een tackle van achteren. Denneboom speelt de bal door. Schöne bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnik rent richting de bal. Czarnik schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions FC - Skupzelek 0:10

32e minuut.
Barquero rent richting de bal. Barquero geeft een lange en hoge pass. Czarnik rent richting de bal. Czarnik schiet op doel. Spitse probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions FC - Skupzelek 0:11

36e minuut.
van der Heide bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heide passt de bal zonder na te denken. Czarnik rent richting de bal. Czarnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions FC - Skupzelek 0:12

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barquero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Payne rent richting de bal. Payne geeft de bal voor. Cohen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions FC - Skupzelek 0:13

42e minuut.
Boldewijn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Spitse speelt de bal door. Sander kopt de bal weg. Czarnik heeft problemen om de bal te vangen. Czarnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sander met een snelle inworp. Krijgh probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Czarnik de bal. Czarnik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions FC - Skupzelek 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Lions FC 88%, Skupzelek 12%.
Blue Lions FC - Skupzelek 0:14

46e minuut.
Knoester passt de bal zonder na te denken. Hallikainen verovert de bal door een tackle van achteren. Krijgh speelt de bal door. Czarnik rent richting de bal. Czarnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions FC - Skupzelek 0:15

50e minuut.
van Halst bereikt de bal nog maar net als eerste. Krijgh verovert de bal door een tackle van achteren. Krijgh geeft de bal voor. van der Heide rent richting de bal. van der Heide draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Spitse trapt de bal weg van het doel. Sander kopt de bal weg. Czarnik is nu in balbezit. Czarnik draait met de bal, schiet en ... Spitse maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Payne speelt de bal door. Klungelig pakt Barquero de bal. Barquero probeert naar een medespeler te passen. van der Heide bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heide schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Payne met een sublieme pass. Sander bereikt de bal nog maar net als eerste. Sander met een sublieme pass. Czarnik is nu in balbezit. Czarnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions FC - Skupzelek 0:16

60e minuut.
van der Heide passt de bal in één keer door. Payne is nu in balbezit. Payne passt de bal in één keer door. Czarnik rent richting de bal. Czarnik haalt uit met een fantastische trap. Spitse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. van der Heide is nu in balbezit. van der Heide schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions FC - Skupzelek 0:17

65e minuut.
Tahamata met een snelle inworp. van Halst controleert de bal met de borst. Sander geeft een hoge lob. Czarnik rent richting de bal. Czarnik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Barquero probeert naar een medespeler te passen. Payne met een sublieme pass. Daar is van der Heide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czarnik is nu in balbezit. Czarnik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
van der Heide passt de bal zonder na te denken. Barquero rent richting de bal. Barquero passt de bal zonder na te denken. Czarnik is nu in balbezit. Czarnik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. van der Heide bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heide schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions FC - Skupzelek 0:18

77e minuut.
Klungelig pakt Payne de bal. Payne speelt de bal door. Czarnik rent richting de bal. Czarnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions FC - Skupzelek 0:19

80e minuut.
Barquero passt de bal met de wreef. Payne bereikt de bal nog maar net als eerste. Payne passt de bal zonder na te denken. van der Heide bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heide haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Doeltrap. Spitse trapt de bal weg van het doel. Payne kopt de bal weg. Czarnik is nu in balbezit. Czarnik probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Czarnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnik passt de bal in één keer door. Barquero bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heide rent richting de bal. van der Heide schiet op doel. De bal raakt de paal. Schöne bereikt de bal nog maar net als eerste. Schöne geeft een lange en hoge pass. van Halst kopt de bal weg. van der Heide is nu in balbezit. van der Heide schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Barquero probeert naar een medespeler te passen. van der Heide bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heide passt de bal zonder na te denken. Czarnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions FC - Skupzelek 0:20

89e minuut.
Sander rent richting de bal. Sander passt de bal met de wreef. Cohen is nu in balbezit. Czarnik is nu in balbezit. Czarnik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions FC - Skupzelek 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Lions FC 85%, Skupzelek 15%.
Blue Lions FC - Skupzelek 0:21