Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nk Lovric prodajem piliće
Normal Tactiek unga bunga
41% Balbezit 59%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 66
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.6 gemiddelde waardering 56.8
weak Schieten incredible
weak Passen formidable
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Daar is Šerović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burzanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzanović passt de bal met de wreef. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Lovric - prodajem piliće 0:1

2e minuut.
Sovulj passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Medar de bal. Burzanović speelt de bal door. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Na een snelle pass probeert Ušljebrka de bal onder controle te krijgen. Babić probeert naar een medespeler te passen. Juričević speelt de bal door. Özçelik rent richting de bal. Özçelik heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Doeltrap. Ušljebrka trapt de bal weg van het doel. Medar kopt de bal weg. Daar is Burzanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burzanović geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Juričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Juričević geeft een hoge lob. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik haalt uit met een fantastische trap. Milisav maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Lovric - prodajem piliće 0:2

9e minuut.
Nemeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Jazbec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jazbec passt de bal in één keer door. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ljubanović geeft de bal voor. Ušljebrka kopt de bal weg. Šupić heeft problemen om de bal te vangen. Özçelik rent richting de bal. Özçelik schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Lovric - prodajem piliće 0:3

13e minuut.
Nemeček probeert de bal aan de voet te houden. Milisav werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Lilić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medar is nu in balbezit. Medar geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Milisav met een harde bal richting middenveld. Ljubanović kopt de bal weg. Medar is nu in balbezit. Medar geeft de bal voor. Özçelik krijgt zijn hoofd ertegen. Milisav kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Burzanović is nu in balbezit. Burzanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Lovric - prodajem piliće 0:4

15e minuut.
Klungelig pakt Medan de bal. Burzanović onderschept slim de pass. Šerović bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzanović verovert de bal door een tackle van achteren. Burzanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Jahura geeft een lange en hoge pass. Inworp. Medar met de inworp. Klungelig pakt Ljubanović de bal. Ljubanović geeft de bal voor. Milisav verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Burzanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzanović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Doeltrap. Milisav met een harde bal richting middenveld. Ljubanović speelt de bal door. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ljubanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubanović passt de bal zonder na te denken. Nemeček is nu in balbezit. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Lovric - prodajem piliće 0:5

22e minuut.
Medan heeft problemen om de bal te vangen. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik passt de bal met de wreef. Nemeček rent richting de bal. Nemeček haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Leśniarek geeft de bal voor. Özçelik kopt de bal weg. Burzanović is nu in balbezit. Burzanović schiet op doel. Milisav probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Lovric - prodajem piliće 0:6

28e minuut.
Lilić met een sublieme pass. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzanović schiet op doel. Milisav probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Lovric - prodajem piliće 0:7

29e minuut.
Šerović probeert naar een medespeler te passen. Medar speelt de bal door. Ljubanović rent richting de bal. Ljubanović geeft een lange en hoge pass. Nemeček springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Lilić rent richting de bal. Lilić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Medar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ljubanović geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Medar passt de bal met de wreef. Jazbec is nu in balbezit. Jazbec passt de bal zonder na te denken. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Lovric - prodajem piliće 0:8

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jazbec geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Burzanović kopt de bal weg. Özçelik rent richting de bal. Özçelik draait met de bal, schiet en ... Milisav probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Lovric - prodajem piliće 0:9

37e minuut.
Özçelik maakt een snoekduik en kopt de bal. Milisav speelt de bal door. Juričević kopt de bal weg. Jazbec geeft de bal voor. Özçelik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Klungelig pakt Nemeček de bal. Nemeček geeft een lange en hoge pass. Šerović heeft problemen om de bal te vangen. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Lovric - prodajem piliće 0:10

41e minuut.
Burzanović passt de bal zonder na te denken. Özçelik rent richting de bal. Nemeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemeček draait met de bal, schiet en ... Milisav probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Lovric - prodajem piliće 0:11

43e minuut.
Šupić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemeček verovert de bal door een tackle van achteren. Nemeček met een sublieme pass. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik schiet op doel. Milisav bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Juričević de bal. Juričević geeft een lange en hoge pass. Sovulj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Burzanović is nu in balbezit. Burzanović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Lilić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Özçelik kopt de bal weg. Burzanović is nu in balbezit. Burzanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Lovric - prodajem piliće 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Lovric 94%, prodajem piliće 6%.
Nk Lovric - prodajem piliće 0:12

46e minuut.
Leśniarek verovert de bal door een tackle van achteren. Leśniarek met een sublieme pass. Jazbec heeft problemen om de bal te vangen. Jazbec geeft de bal voor. Özçelik springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Medar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Ljubanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ljubanović passt de bal zonder na te denken. Özçelik rent richting de bal. Özçelik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Lovric - prodajem piliće 0:13

51e minuut.
Jazbec rent richting de bal. Jazbec passt de bal met de wreef. Burzanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzanović haalt uit met een fantastische trap. Milisav werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Lovric - prodajem piliće 0:14

51e minuut.
Medar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mrnjaus komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Šerović speelt de bal door. Lilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilić passt de bal in één keer door. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik haalt uit met een fantastische trap. Milisav kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Lovric - prodajem piliće 0:15

53e minuut.
Daar is Jazbec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jazbec geeft een lange en hoge pass. Lilić is nu in balbezit. Burzanović verovert de bal door een tackle van achteren. Burzanović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Mrnjaus speelt de bal door. Özçelik rent richting de bal. Özçelik passt de bal met de wreef. Nemeček rent richting de bal. Nemeček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Lovric - prodajem piliće 0:16

56e minuut.
Nemeček passt de bal met de wreef. Jazbec rent richting de bal. Jazbec geeft een lange en hoge pass. Özçelik maakt een snoekduik en kopt de bal. Milisav werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Lovric - prodajem piliće 0:17

59e minuut.
Ljubanović is nu in balbezit. Ljubanović passt de bal in één keer door. Özçelik is nu in balbezit. Burzanović is nu in balbezit. Burzanović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Özçelik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özçelik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Lovric - prodajem piliće 0:18

60e minuut.
Özçelik passt de bal in één keer door. Šupić rent richting de bal. Šupić geeft de bal voor. Özçelik rent richting de bal. Özçelik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Milisav trapt de bal weg van het doel. Jazbec kopt de bal weg. Klungelig pakt Nemeček de bal. Nemeček draait met de bal, schiet en ... Milisav maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Lovric - prodajem piliće 0:19

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jazbec met een snelle inworp. Juričević geeft een lange en hoge pass. Özçelik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Lovric - prodajem piliće 0:20

64e minuut.
Burzanović passt de bal zonder na te denken. Ljubanović geeft de bal voor. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Lovric - prodajem piliće 0:21

65e minuut.
Sovulj passt de bal zonder na te denken. Daar is Sladoled, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özçelik rent richting de bal. Nemeček rent richting de bal. Nemeček schiet op doel. Milisav verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Jahura kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jazbec geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Burzanović maakt een snoekduik en kopt de bal. Milisav maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Lovric - prodajem piliće 0:22

68e minuut.
Jazbec kopt de bal weg. Juričević met een sublieme pass. Nemeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik draait met de bal, schiet en ... Milisav probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Milisav trapt de bal weg van het doel. Inworp. Mrnjaus met de inworp. Ljubanović geeft de bal voor. Özçelik krijgt zijn hoofd ertegen. Milisav bokst de bal weg.

70e minuut.
Nemeček is nu in balbezit. Nemeček passt de bal met de wreef. Burzanović rent richting de bal. Burzanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Lovric - prodajem piliće 0:23

71e minuut.
Sovulj met een sublieme pass. Daar is Jahura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özçelik rent richting de bal. Klungelig pakt Özçelik de bal. Özçelik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Lovric - prodajem piliće 0:24

73e minuut.
Ljubanović rent richting de bal. Ljubanović passt de bal zonder na te denken. Nemeček kan de bal niet met de borst controleren. Nemeček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Lovric - prodajem piliće 0:25

74e minuut.
Ušljebrka geeft een hoge lob. Ljubanović kopt de bal weg. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Burzanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burzanović schiet op doel. Milisav bokst de bal weg.

76e minuut.
Jazbec passt de bal met de wreef. Juričević rent richting de bal. Juričević geeft een lange en hoge pass. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Lovric - prodajem piliće 0:26

77e minuut.
Nemeček heeft problemen om de bal te vangen. Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec passt de bal in één keer door. Burzanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzanović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Sladoled geeft een lange en hoge pass. Plăvoi speelt de bal door. Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec geeft een lange en hoge pass. Özçelik is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Lovric - prodajem piliće 0:27

80e minuut.
Nemeček passt de bal zonder na te denken. Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec heeft problemen om de bal te vangen. Jazbec geeft een hoge lob. Özçelik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Lovric - prodajem piliće 0:28

80e minuut.
Özçelik verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Burzanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrnjaus geeft een hoge lob. Özçelik rent richting de bal. Özçelik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Milisav trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mrnjaus met een snelle inworp. Ljubanović geeft een lange en hoge pass. Nemeček maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Lovric - prodajem piliće 0:29

83e minuut.
Milisav met een sublieme pass. Juričević kopt de bal weg. Jazbec rent richting de bal. Jazbec geeft een hoge lob. Özçelik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Jazbec passt de bal in één keer door. Juričević speelt de bal door. Özçelik rent richting de bal. Özçelik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Lovric - prodajem piliće 0:30

85e minuut.
Jahura probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Šupić de bal. Nemeček is nu in balbezit. Nemeček draait met de bal, schiet en ... Milisav probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Lovric - prodajem piliće 0:31

88e minuut.
Nemeček rent richting de bal. Nemeček passt de bal zonder na te denken. Özçelik rent richting de bal. Özçelik schiet op doel. Milisav probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Lovric - prodajem piliće 0:32

89e minuut.
Burzanović passt de bal in één keer door. Šupić bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik onderschept slim de pass. Özçelik schiet op doel. Milisav werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Lovric - prodajem piliće 0:33

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Lovric 91%, prodajem piliće 9%.
Nk Lovric - prodajem piliće 0:33