Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Borek Maxx SPARTAK Rakovník
Tactiek trenink
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.7 gemiddelde waardering 36.5
solid Schieten good
average Passen average
average Verdedigen weak


5e minuut.
Kutílek draait met de bal, schiet en ... van Gelder kopt de bal weg. Klungelig pakt Tworkowski de bal. Varhaník is nu in balbezit. Varhaník schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Daar is Moś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moś geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bušta de bal onder controle te krijgen. Sláma is nu in balbezit. Sláma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Konětopa is nu in balbezit. Konětopa passt de bal in één keer door. Varhaník rent richting de bal. Varhaník haalt uit met een fantastische trap. Brakus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - SPARTAK Rakovník 1:0

37e minuut.
Klungelig pakt Bušta de bal. Barteska rent richting de bal. Matula maakt een afschuwelijke overtreding. Matula is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borek Maxx 43%, SPARTAK Rakovník 57%.
FC Borek Maxx - SPARTAK Rakovník 1:0

55e minuut.
Grecu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grabarz is nu in balbezit. Tworkowski met een sublieme pass. Reissig bereikt de bal nog maar net als eerste. Reissig geeft een lange en hoge pass. Brakus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Sláma met een sublieme pass. Grecu rent richting de bal. Grecu probeert naar een medespeler te passen. Sláma bereikt de bal nog maar net als eerste. Sláma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Borek Maxx - SPARTAK Rakovník 1:1

61e minuut.
Gerber rent richting de bal. Gerber speelt de bal door. Sláma rent richting de bal. Sláma haalt uit met een fantastische trap. Bačo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - SPARTAK Rakovník 1:2

72e minuut.
Diblík bereikt de bal nog maar net als eerste. Diblík geeft de bal voor. Sláma bereikt de bal nog maar net als eerste. Sláma schiet op doel. Bačo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - SPARTAK Rakovník 1:3

73e minuut.
Kutílek speelt de bal door. Kofta is nu in balbezit. Kofta geeft de bal voor. Varhaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Varhaník haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kofta rent richting de bal. Barteska onderschept slim de pass. Barteska geeft een lange en hoge pass. Sláma rent richting de bal. Sláma haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Moś passt de bal zonder na te denken. Daar is Diblík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diblík passt de bal in één keer door. Kutílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutílek schiet op doel. Brakus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borek Maxx 40%, SPARTAK Rakovník 60%.
FC Borek Maxx - SPARTAK Rakovník 1:3