Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hbt aalst Steaua Del Grande
3_5_2_a Tactiek 4-4-2
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
34.5 gemiddelde waardering 46.8
average Schieten solid
average Passen very good
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Clement passt de bal zonder na te denken. Magowski is nu in balbezit. Magowski passt de bal in één keer door. Van Wassenhove is nu in balbezit. Van Wassenhove haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Malawski speelt de bal door. Bijnens is nu in balbezit. Bijnens geeft de bal voor. Timmermans probeert naar een medespeler te passen. Malawski kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Magowski verovert de bal door een tackle van achteren. Magowski geeft de bal voor. Regghe heeft problemen om de bal te vangen. Van Wassenhove rent richting de bal. Van Wassenhove haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Steaua Del Grande 0:1

15e minuut.
Magowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Magowski passt de bal zonder na te denken. Van Wassenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Wassenhove schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Steaua Del Grande 0:2

17e minuut.
Malawski geeft de bal voor. Daar is Regghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Wassenhove is nu in balbezit. Van Wassenhove draait met de bal, schiet en ... Timmermans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Steaua Del Grande 0:3

27e minuut.
Magowski rent richting de bal. Magowski probeert naar een medespeler te passen. Van Wassenhove rent richting de bal. Van Wassenhove schiet op doel. Timmermans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Steaua Del Grande 0:4

32e minuut.
Malawski is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bruylandt met een snelle inworp. Malawski probeert naar een medespeler te passen. Bijnens bereikt de bal nog maar net als eerste. Timmermans bokst de bal weg. Bijnens is nu in balbezit. Bijnens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Steaua Del Grande 0:5

34e minuut.
Malawski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wołyniec rent richting de bal. Wołyniec geeft een hoge lob. Bijnens krijgt zijn hoofd ertegen. Timmermans werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Steaua Del Grande 0:6

41e minuut.
Malawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Malawski geeft de bal voor. Van Wassenhove rent richting de bal. Van Wassenhove schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bijnens bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Damme is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Malawski. Malawski krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Wołyniec met een sublieme pass. Malawski rent richting de bal. Malawski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hauwaert de bal. Hauwaert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hbt aalst 65%, Steaua Del Grande 35%.
hbt aalst - Steaua Del Grande 0:6

47e minuut.
Butje rent richting de bal. Malawski met een sublieme pass. Butje heeft problemen om de bal te vangen. Hauwaert rent richting de bal. Hauwaert schiet op doel. Timmermans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Becks rent richting de bal. Wołyniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołyniec passt de bal met de wreef. Malawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Malawski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Malawski passt de bal in één keer door. Magowski met een sublieme pass. Bijnens is nu in balbezit. Van Wassenhove is nu in balbezit. Van Wassenhove draait met de bal, schiet en ... Timmermans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hazard is nu in balbezit. Magowski onderschept slim de pass. Magowski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Malawski rent richting de bal. Malawski passt de bal in één keer door. Hauwaert rent richting de bal. Hauwaert schiet op doel. Timmermans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Steaua Del Grande 0:7

79e minuut.
Daar is Magowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clement is nu in balbezit. Magowski begaat een overtreding. Magowski krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Butje verovert de bal door een tackle van achteren. Butje passt de bal met de wreef. Hazard is nu in balbezit. Magowski onderschept slim de pass. Magowski haalt uit met een fantastische trap. Timmermans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Magowski onderschept slim de pass. Magowski passt de bal zonder na te denken. Hauwaert rent richting de bal. Hauwaert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Steaua Del Grande 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hbt aalst 66%, Steaua Del Grande 34%.
hbt aalst - Steaua Del Grande 0:8