Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Frecce Deprorevoli Fc Pontiliano
Normal Tactiek ISS1.2dc
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.5 gemiddelde waardering 33
weak Schieten average
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferrovecchio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arbucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Chippari onderschept slim de pass. Chippari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Frecce Deprorevoli - Fc Pontiliano 0:1

4e minuut.
Burbello verovert de bal door een tackle van achteren. Buchetti probeert naar een medespeler te passen. Gaggiano is nu in balbezit. Gaggiano schiet op doel. Appolloni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Frecce Deprorevoli - Fc Pontiliano 1:1

17e minuut.
Daar is Maissen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maissen passt de bal in één keer door. Atanasi is nu in balbezit. Chippari bereikt de bal nog maar net als eerste. Chippari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Drovandi verovert de bal door een tackle van achteren. Drovandi met een sublieme pass. Perillo rent richting de bal. Chippari onderschept slim de pass. Chippari draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Atanasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chippari rent richting de bal. Chippari schiet op doel. Crescenzio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Drovandi speelt de bal door. Giuva is nu in balbezit. Giuva speelt de bal door. Atanasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Arbucci heeft problemen om de bal te vangen. Drovandi verovert de bal door een tackle van achteren. Drovandi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chippari de bal. Chippari schiet op doel. Crescenzio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Frecce Deprorevoli - Fc Pontiliano 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Frecce Deprorevoli 76%, Fc Pontiliano 24%.
Frecce Deprorevoli - Fc Pontiliano 1:2

47e minuut.
Drovandi heeft problemen om de bal te vangen. Arbucci is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drovandi. Arbucci wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

51e minuut.
Bazzani is nu in balbezit. Gratarola verovert de bal door een tackle van achteren. Gratarola speelt de bal door. Chippari rent richting de bal. Chippari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Gratarola verovert de bal door een tackle van achteren. Gratarola geeft een lange en hoge pass. Perillo heeft problemen om de bal te vangen. Chippari is nu in balbezit. Chippari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Buchetti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giuva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Atanasi rent richting de bal. Atanasi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Frecce Deprorevoli 66%, Fc Pontiliano 34%.
Frecce Deprorevoli - Fc Pontiliano 1:2