Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC W_tyn FC Umbertos
352 Tactiek taksa 442a
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 54.9
solid Schieten formidable
good Passen very good
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Libera geeft de bal voor. Inworp. Poulsen met de inworp. Arnautović is nu in balbezit. Arnautović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ege onderschept slim de pass. Ege geeft een lange en hoge pass. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - FC Umbertos 0:1

17e minuut.
Alvarado rent richting de bal. Seta speelt de bal door. Daar is Alvarado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Janning probeert naar een medespeler te passen. Tarnawski is nu in balbezit. Tarnawski passt de bal in één keer door. Teodoru rent richting de bal. Teodoru schiet op doel. Rab verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Poulsen passt de bal zonder na te denken. Tarnawski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kurnasevich de bal. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Şeitan met een snelle inworp. Tarnawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnawski geeft een lange en hoge pass. Arnautović bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnautović draait met de bal, schiet en ... Rab kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Janning geeft de bal voor. Arnautović kopt de bal weg. Bundervoet heeft problemen om de bal te vangen. Teodoru rent richting de bal. Teodoru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Poulsen met een sublieme pass. Teodoru is nu in balbezit. Bundervoet rent richting de bal. Teodoru onderschept slim de pass. Teodoru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC W_tyn 58%, FC Umbertos 42%.
FC W_tyn - FC Umbertos 0:1

49e minuut.
Poulsen met een sublieme pass. Klungelig pakt Arnautović de bal. Arnautović passt de bal in één keer door. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru schiet op doel. Rab probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Poulsen met een sublieme pass. Janning rent richting de bal. Janning passt de bal zonder na te denken. Arnautović bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnautović schiet op doel. Rab bokst de bal weg.

54e minuut.
Arnautović passt de bal zonder na te denken. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kurnasevich ... Strafschop! Teodoru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Teodoru neemt zijn aanloop. Rab bokst de bal weg.

55e minuut.
Janning passt de bal met de wreef. Arnautović bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnautović passt de bal met de wreef. Teodoru heeft problemen om de bal te vangen. Teodoru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Alvarado heeft problemen om de bal te vangen. Seta onderschept slim de pass. Seta geeft de bal voor. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Janning onderschept slim de pass. Janning met een sublieme pass. Zioło bereikt de bal nog maar net als eerste. Zioło geeft een hoge lob. Arnautović springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kurnasevich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Poulsen is nu in balbezit. Poulsen speelt de bal door. Arnautović is nu in balbezit. Arnautović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Cabrera kopt de bal weg. Şeitan speelt de bal door. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru draait met de bal, schiet en ... Rab maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - FC Umbertos 0:2

75e minuut.
Tarnawski probeert naar een medespeler te passen. Şeitan is nu in balbezit. Şeitan probeert naar een medespeler te passen. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Tarnawski rent richting de bal. Tarnawski geeft de bal voor. Kandziora probeert de bal met de borst te controleren. Arnautović is nu in balbezit. Arnautović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Zabawa rent richting de bal. Janning bereikt de bal nog maar net als eerste. Janning passt de bal in één keer door. Teodoru rent richting de bal. Teodoru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC W_tyn 73%, FC Umbertos 27%.
FC W_tyn - FC Umbertos 0:2