Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-02 16:00
  • Competitiewedstrijd: Group A
  • Stadion: Paraguay Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20174
Paraguay Sakartvelo
Sakartvelo Tactiek verona
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
71.4 gemiddelde waardering 50.5
outstanding Schieten solid
outstanding Passen excellent
excellent Verdedigen solid


10e minuut.
Godoy probeert naar een medespeler te passen. Valiente rent richting de bal. Valiente geeft een hoge lob. Marín rent richting de bal. Marín draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Valiente passt de bal zonder na te denken. Godoy probeert naar een medespeler te passen. Marín rent richting de bal. Marín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay - Sakartvelo 1:0

19e minuut.
Argüello geeft een hoge lob. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burdzgla. Marín is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Marín neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kvaratskhelia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Valiente passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Argüello de bal. Argüello passt de bal zonder na te denken. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kinkladze probeert de bal met de borst te controleren. Alborno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kinkladze is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tumanishvili zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kinkladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinkladze schiet op doel. Denis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paraguay 40%, Sakartvelo 60%.
Paraguay - Sakartvelo 1:0

51e minuut.
Kacharava zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miño geeft de bal voor. Marín is nu in balbezit. Marín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay - Sakartvelo 2:0

69e minuut.
Alborno met een sublieme pass. Valiente is nu in balbezit. Valiente met een sublieme pass. Marín rent richting de bal. Marín schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Marín rent richting de bal. Marín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay - Sakartvelo 3:0

72e minuut.
Burdiladze heeft problemen om de bal te vangen. Burdiladze geeft een lange en hoge pass. Aleksidze kopt de bal weg. Kinkladze is nu in balbezit. Kinkladze schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Argüello bereikt de bal nog maar net als eerste. Argüello geeft een lange en hoge pass. Marín springt en kopt de bal. Khotivari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay - Sakartvelo 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paraguay 32%, Sakartvelo 68%.
Paraguay - Sakartvelo 4:0