Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
República Dominicana Israel
532W Tactiek the real deal
53% Balbezit 47%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
69.5 gemiddelde waardering 71.4
formidable Schieten outstanding
formidable Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


6e minuut.
Vider rent richting de bal. Piña is nu in balbezit. Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. Vider verovert de bal door een tackle van achteren. Vider draait met de bal, schiet en ... Castro bokst de bal weg.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abel met een snelle inworp. Aguado is nu in balbezit. Aguado geeft een hoge lob. Agustín springt en kopt de bal. Leibovich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Piña passt de bal met de wreef. Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel passt de bal in één keer door. Agustín rent richting de bal. Agustín schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Menachem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. David geeft de bal voor. Mackuf krijgt zijn hoofd ertegen. Castro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
República Dominicana - Israel 0:1

44e minuut.
Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel geeft een hoge lob. Daar is Sela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño schiet op doel. Leibovich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: República Dominicana 56%, Israel 44%.
República Dominicana - Israel 0:1

48e minuut.
Oved verovert de bal door een tackle van achteren. David probeert naar een medespeler te passen. Menachem rent richting de bal. Menachem geeft een lange en hoge pass. Vider krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Cintron geeft een lange en hoge pass. Menachem is nu in balbezit. Menachem speelt de bal door. Vider is nu in balbezit. Vider schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doeltrap. Pelach komt het veld opgelopen. Rehuven komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Refaelov geeft een hoge lob. Aguado controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Refaelov. Refaelov krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Refaelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Refaelov geeft een hoge lob. Cintron controleert de bal met de borst. Vider bereikt de bal nog maar net als eerste. Vider draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
República Dominicana - Israel 0:2

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elharar komt het veld opgelopen. Tega komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Menachem is nu in balbezit. Cintron schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Menachem is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Menachem zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vider maakt een snoekduik en kopt de bal. Castro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Arvelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

63e minuut.
Abel passt de bal in één keer door. Agustín bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Abel neemt de hoekschop. Oved kopt de bal weg. Leibovich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muda komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Piña met een sublieme pass. Abel rent richting de bal. Abel passt de bal met de wreef. Aguado geeft de bal voor. Montaño springt en kopt de bal. Leibovich bokst de bal weg.

81e minuut.
Refaeli verovert de bal door een tackle van achteren. Refaeli passt de bal in één keer door. Menachem is nu in balbezit. Menachem geeft een hoge lob. Tega maakt een snoekduik en kopt de bal. Castro bokst de bal weg.

85e minuut.
Pelach met een sublieme pass. Cintron onderschept slim de pass. Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel geeft een lange en hoge pass. Montaño maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Refaeli passt de bal met de wreef. Daar is Menachem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menachem met een sublieme pass. Muda rent richting de bal. Muda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: República Dominicana 69%, Israel 31%.
República Dominicana - Israel 0:2