Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-30 08:59
  • Competitiewedstrijd: Group O
  • Stadion: Indonesia Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 53053
Indonesia Sverige
pp3 Tactiek Sweden 1
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
72.9 gemiddelde waardering 74.5
outstanding Schieten outstanding
outstanding Passen incredible
outstanding Verdedigen formidable


5e minuut.
Viktorsson speelt de bal door. Johnsson is nu in balbezit. Liljefors bereikt de bal nog maar net als eerste. Liljefors haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia - Sverige 0:1

10e minuut.
Johnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Suryanto verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Viktorsson zal de hoekschop nemen. Liljefors krijgt zijn hoofd ertegen. Yuswardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Johnsson kopt de bal weg. Sumarna is nu in balbezit. Liljefors onderschept slim de pass. Liljefors haalt uit met een fantastische trap. Yuswardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia - Sverige 0:2

23e minuut.
Johnsson rent richting de bal. Liljefors rent richting de bal. Suryanto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Liljefors is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tingström wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yuswardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Viktorsson onderschept slim de pass. Viktorsson geeft een hoge lob. Liljefors rent richting de bal. Liljefors haalt uit met een fantastische trap. Yuswardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia - Sverige 0:3

34e minuut.
Sanubari passt de bal zonder na te denken. Ramadhan rent richting de bal. Ramadhan geeft de bal voor. Ryanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryanto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Sanubari rent richting de bal. Ramadhan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kullander. Kullander krijgt een gele kaart. Ramadhan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ramadhan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sanubari maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ryanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubin begaat een overtreding. Ryanto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ramadhan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sanubari springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Budiarto passt de bal in één keer door. Daar is Ramadhan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramadhan passt de bal in één keer door. Sanubari is nu in balbezit. Sanubari haalt uit met een fantastische trap. Lucasson bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia 63%, Sverige 37%.
Indonesia - Sverige 0:3

48e minuut.
Kullander rent richting de bal. Kullander geeft de bal voor. Nyong heeft problemen om de bal te vangen. Johnsson is nu in balbezit. Johnsson schiet op doel. Yuswardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Fuchs probeert de bal aan de voet te houden. Suryanto geeft een lange en hoge pass. Wihatmoko is nu in balbezit. Ryanto rent richting de bal. Ryanto schiet op doel. Lucasson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sanubari is nu in balbezit. Sanubari schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Daar is Liljefors, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suryanto. Liljefors is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tingström zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Johnsson maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Ryanto controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fitriansyah komt het veld opgelopen. Purwadi komt het veld opgelopen. Norling komt het veld opgelopen. Samba komt het veld opgelopen. Sahetapy komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Viktorsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorsson passt de bal zonder na te denken. Janheden geeft een lange en hoge pass. Norling is nu in balbezit. Norling haalt uit met een fantastische trap. Yuswardi bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Janheden neemt de hoekschop. Yuswardi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia 58%, Sverige 42%.
Indonesia - Sverige 0:3