Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Danmark U21 Venezuela U21
4-3-3 rugby Tactiek DefMed1
40% Balbezit 60%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 7
51.5 gemiddelde waardering 55.9
solid Schieten solid
adequate Passen solid
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Hensemann rent richting de bal. Villalba rent richting de bal. Rosendahl onderschept slim de pass. Rosendahl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Danmark U21 - Venezuela U21 1:0

19e minuut.
Pedraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedraza passt de bal met de wreef. Perez Greco is nu in balbezit. Perez Greco geeft een hoge lob. Ocampo krijgt zijn hoofd ertegen. Ernemann bokst de bal weg.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fuenmayor met de inworp. Villas is nu in balbezit. Villas geeft een hoge lob. Dengsøe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klanstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Klanstrup geeft een hoge lob. Rosendahl rent richting de bal. Wangsøe is nu in balbezit. Wangsøe haalt uit met een fantastische trap. Riberos bokst de bal weg.

43e minuut.
Ankersø geeft de bal voor. Rosendahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosendahl passt de bal zonder na te denken. Wangsøe is nu in balbezit. Wangsøe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Aagård rent richting de bal. Fuenmayor verovert de bal door een tackle van achteren. Fuenmayor passt de bal zonder na te denken. Perez Greco heeft problemen om de bal te vangen. Perez Greco met een sublieme pass. Ernemann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Galvis rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Danmark U21 - Venezuela U21 1:1

45e minuut.
Wilhelmsen komt het veld opgelopen. Laursen komt het veld opgelopen. Hejberg komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danmark U21 54%, Venezuela U21 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Danmark U21 - Venezuela U21 1:1

48e minuut.
Hejberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ángel is nu in balbezit. Wangsøe onderschept slim de pass. Wangsøe haalt uit met een fantastische trap. Riberos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Danmark U21 - Venezuela U21 2:1

53e minuut.
Wilhelmsen met een snelle inworp. Laursen rent richting de bal. Villas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Villas krijgt een gele kaart. Laursen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Wangsøe neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Villalba maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ericsson onderschept slim de pass. Fuenmayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuenmayor haalt uit met een fantastische trap. Ernemann probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Pedraza verovert de bal door een tackle van achteren. Galvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ericsson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ericsson krijgt een gele kaart. Galvis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Galvis zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Ernemann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Danmark U21 - Venezuela U21 2:2

70e minuut.
Pedraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Dengsøe onderschept slim de pass. Dengsøe passt de bal met de wreef. Wangsøe rent richting de bal. Wangsøe draait met de bal, schiet en ... Riberos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Aagård geeft een hoge lob. Inworp. Farías met een snelle inworp. Fuenmayor is nu in balbezit. Fuenmayor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ankersø bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuenmayor verovert de bal door een tackle van achteren. Fuenmayor passt de bal zonder na te denken. Galvis is nu in balbezit. Galvis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danmark U21 59%, Venezuela U21 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Danmark U21 - Venezuela U21 2:2