Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-20 19:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Visio Nocturna
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2330
Carnicero C.F. Firebats
343 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
27 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 30.1
goed Schieten redelijk
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen zwak


3e minuut.
Houdek rent richting de bal. Parizotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Parizotto speelt de bal door. Rong rent richting de bal. Rong haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Firebats 1:0

17e minuut.
Brandal verovert de bal door een tackle van achteren. Brandal geeft de bal voor. Rong kopt de bal weg. Parizotto is nu in balbezit. Parizotto draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Daar is Rong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vicuña rent richting de bal. Rong verovert de bal door een tackle van achteren. Houdek is nu in balbezit. Houdek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Firebats 2:0

23e minuut.
Rong raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grimsrud komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Parizotto passt de bal in één keer door. Grimsrud rent richting de bal. Grimsrud passt de bal in één keer door. Houdek is nu in balbezit. Houdek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Vicuña heeft problemen om de bal te vangen. Parizotto is nu in balbezit. Grimsrud is nu in balbezit. Parizotto rent richting de bal. Parizotto schiet op doel. Jaureguízar bokst de bal weg.

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brandal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Gibanel de bal. Houdek rent richting de bal. Houdek geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
De Wever geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vicuña zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Degreve rent richting de bal. Degreve schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Kudlica kopt de bal weg. Xavi rent richting de bal. Tarradellas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tarradellas krijgt een gele kaart. Xavi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Jawachi neemt zijn aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Firebats 2:1

35e minuut.
Miñarro rent richting de bal. Miñarro geeft de bal voor. Tarradellas kopt de bal weg. Parizotto is nu in balbezit. Parizotto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Firebats 3:1

39e minuut.
Jawachi is nu in balbezit. Razbegailo onderschept slim de pass. Rolhion probeert naar een medespeler te passen. Houdek heeft problemen om de bal te vangen. Houdek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carnicero C.F. 37%, Firebats 63%.
Carnicero C.F. - Firebats 3:1

46e minuut.
Abadín passt de bal met de wreef. Tarradellas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarradellas geeft een lange en hoge pass. Parizotto is nu in balbezit. Parizotto haalt uit met een fantastische trap. Jaureguízar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Firebats 4:1

52e minuut.
Brandal kopt de bal weg. Parizotto rent richting de bal. Parizotto speelt de bal door. Grimsrud rent richting de bal. Grimsrud draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Jawachi onderschept slim de pass. Jawachi probeert naar een medespeler te passen. Degreve rent richting de bal. Degreve geeft een lange en hoge pass. Kudlica maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Overå trapt de bal weg van het doel. Rolhion kopt de bal weg. Klungelig pakt Miñarro de bal. Parizotto is nu in balbezit. Parizotto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Parizotto rent richting de bal. Parizotto geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Razbegailo bereikt de bal nog maar net als eerste. Razbegailo passt de bal in één keer door. Grimsrud bereikt de bal nog maar net als eerste. Houdek is nu in balbezit. Houdek draait met de bal, schiet en ... Jaureguízar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Firebats 5:1

60e minuut.
Grimsrud is nu in balbezit. Grimsrud passt de bal met de wreef. Houdek is nu in balbezit. Houdek draait met de bal, schiet en ... Jaureguízar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Grimsrud raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tvete komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Mur rent richting de bal. Mur probeert naar een medespeler te passen. Daar is Parizotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mur geeft een hoge lob. Houdek springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De Wever speelt de bal door. Tvete is nu in balbezit. Parizotto is nu in balbezit. Parizotto draait met de bal, schiet en ... Jaureguízar probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Gibanel rent richting de bal. Gibanel passt de bal met de wreef. Xavi speelt de bal door. Kudlica rent richting de bal. Kudlica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Gibanel probeert de bal aan de voet te houden. Mur is nu in balbezit. Mur geeft de bal voor. Parizotto rent richting de bal. Parizotto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Razbegailo rent richting de bal. Razbegailo geeft een lange en hoge pass. Parizotto probeert naar een medespeler te passen. Tvete is nu in balbezit. Tvete haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Jawachi rent richting de bal. Jawachi kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Razbegailo. Razbegailo krijgt een gele kaart. Jawachi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jawachi kan niet meer verder spelen. Abella komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carnicero C.F. 37%, Firebats 63%.
Carnicero C.F. - Firebats 5:1