Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-28 19:25
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.08
  • Stadion: kp wandowo Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 10429
kp wandowo Chełmiec Wałbrzych
ogien Tactiek dzikowiec
49% Balbezit 51%
69% Spel op eigen helft 31%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
58.5 gemiddelde waardering 56.7
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Genitsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Genitsaris geeft een hoge lob. Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdu geeft een lange en hoge pass. Naser krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
kp wandowo - Chełmiec Wałbrzych 0:1

6e minuut.
Bareja geeft de bal voor. Genitsaris kopt de bal weg. Naser bereikt de bal nog maar net als eerste. Genitsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Genitsaris haalt uit met een fantastische trap. Tuấn Long verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Raczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczyński passt de bal zonder na te denken. Pütz is nu in balbezit. Pütz geeft een hoge lob. Genitsaris krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pütz met de inworp. Helemčin rent richting de bal. Helemčin passt de bal zonder na te denken. Daar is Pütz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pütz geeft de bal voor. Tuấn Long verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kp wandowo 71%, Chełmiec Wałbrzych 29%.
kp wandowo - Chełmiec Wałbrzych 0:1

56e minuut.
Ragoževičius is nu in balbezit. Ragoževičius geeft een lange en hoge pass. Brochetta controleert de bal met de borst. Meunier rent richting de bal. Meunier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Wszędybył met een sublieme pass. Surdu rent richting de bal. Surdu geeft een hoge lob. Genitsaris maakt een snoekduik en kopt de bal. Tuấn Long maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Bareja rent richting de bal. Bareja geeft een hoge lob. Scordia kopt de bal weg. Menez rent richting de bal. Menez schiet op doel. Paal!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tuấn Long met een harde bal richting middenveld. Banaszyński kopt de bal weg. Genitsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Genitsaris haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pütz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Helemčin probeert naar een medespeler te passen. Naser heeft problemen om de bal te vangen. Naser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kp wandowo - Chełmiec Wałbrzych 0:2

75e minuut.
Śpiewok kopt de bal weg. Pütz is nu in balbezit. Pütz probeert naar een medespeler te passen. Genitsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Genitsaris draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Naser raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lutsishin komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Ochoa is nu in balbezit. Ochoa geeft een hoge lob. Banaszyński is nu in balbezit. Menez onderschept slim de pass. Menez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Genitsaris onderschept slim de pass. Lutsishin rent richting de bal. Genitsaris rent richting de bal. Genitsaris schiet op doel. Tuấn Long probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kp wandowo - Chełmiec Wałbrzych 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kp wandowo 67%, Chełmiec Wałbrzych 33%.
kp wandowo - Chełmiec Wałbrzych 0:3