Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chełmiec Wałbrzych ZP Odgrzewane Kotlety
dzikowiec Tactiek kórfitołek
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.2 gemiddelde waardering 64.5
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Banaszyński probeert naar een medespeler te passen. Helemčin met een sublieme pass. Săndulescu probeert de bal met de borst te controleren. Verbrugge bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbrugge haalt uit met een fantastische trap. Džubur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pastrana zal de hoekschop nemen. Verbrugge maakt een snoekduik en kopt de bal. Džubur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Naser met een sublieme pass. Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdu passt de bal met de wreef. Genitsaris is nu in balbezit. Genitsaris schiet op doel. Riopedre bokst de bal weg.

9e minuut.
van Boven onderschept slim de pass. van Boven met een sublieme pass. Pütz rent richting de bal. Pütz geeft een lange en hoge pass. Genitsaris maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Klungelig pakt Pastrana de bal. Pastrana speelt de bal door. Kapek probeert naar een medespeler te passen. van Boven rent richting de bal. van Boven draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
van Boven is nu in balbezit. Bareja verovert de bal door een tackle van achteren. Bareja geeft een lange en hoge pass. Kapek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapek draait met de bal, schiet en ... Džubur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
van Heemst geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pütz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wszędybył is nu in balbezit. Wszędybył geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kapek verovert de bal door een tackle van achteren. Kapek geeft de bal voor. Inworp. Surdu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wszędybył geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Verbrugge passt de bal met de wreef. Pastrana is nu in balbezit. Pastrana passt de bal met de wreef. van Boven bereikt de bal nog maar net als eerste. van Boven haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Bareja rent richting de bal. van Boven verovert de bal door een tackle van achteren. van Boven met een sublieme pass. Cunegonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunegonda geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chełmiec Wałbrzych 57%, ZP Odgrzewane Kotlety 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chełmiec Wałbrzych - ZP Odgrzewane Kotlety 0:0

47e minuut.
Genitsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. van Heemst onderschept slim de pass. van Heemst passt de bal in één keer door. Naser bereikt de bal nog maar net als eerste. Naser schiet op doel. Riopedre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Surdu passt de bal in één keer door. Naser is nu in balbezit. Gligorić rent richting de bal. Naser verovert de bal door een tackle van achteren. Naser geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chełmiec Wałbrzych 56%, ZP Odgrzewane Kotlety 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chełmiec Wałbrzych - ZP Odgrzewane Kotlety 0:0