Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pędźące Ślimaki 2 Narco$
skrzydlo Tactiek nowa
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.2 gemiddelde waardering 50.4
formidabel Schieten redelijk
formidabel Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Ruiz de Lopera heeft problemen om de bal te vangen. Rarok rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Ruiz de Lopera ... Strafschop! Ruiz de Lopera krijgt een gele kaart. Rarok is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Giannino kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Aprelino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędźące Ślimaki 2 - Narco$ 1:0

4e minuut.
Chauveau geeft een hoge lob. Giannino kopt de bal weg. Rarok bereikt de bal nog maar net als eerste. Rarok haalt uit met een fantastische trap. Aprelino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędźące Ślimaki 2 - Narco$ 2:0

6e minuut.
Daar is Ibar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibar geeft een hoge lob. Ruiz de Lopera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rarok verovert de bal door een tackle van achteren. Rarok schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Ibar is nu in balbezit. Ibar geeft een lange en hoge pass. Rarok is nu in balbezit. Rarok draait met de bal, schiet en ... Aprelino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędźące Ślimaki 2 - Narco$ 3:0

24e minuut.
Giannino onderschept slim de pass. Giannino passt de bal in één keer door. Rarok bereikt de bal nog maar net als eerste. Rarok schiet op doel. Aprelino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędźące Ślimaki 2 - Narco$ 4:0

26e minuut.
Skočdopol verovert de bal door een tackle van achteren. Rarok onderschept slim de pass. Korkiakoski verovert de bal door een tackle van achteren. Giannino onderschept slim de pass. Giannino draait met de bal, schiet en ... Aprelino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Aprelino trapt de bal weg van het doel. Garaba kopt de bal weg. Rarok is nu in balbezit. Giannino rent richting de bal. Giannino draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ruiz de Lopera rent richting de bal. Hunlu onderschept slim de pass. Hunlu geeft een lange en hoge pass. Giannino bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannino haalt uit met een fantastische trap. Aprelino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ibar met de inworp. Garaba met een sublieme pass. Giannino bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannino haalt uit met een fantastische trap. Aprelino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Obreshkov onderschept slim de pass. Obreshkov met een sublieme pass. Hunlu rent richting de bal. Hunlu geeft een lange en hoge pass. Giannino springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędźące Ślimaki 2 - Narco$ 5:0

45e minuut.
Ibar passt de bal met de wreef. Giannino bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgu maakt een afschuwelijke overtreding. Murgu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pędźące Ślimaki 2 35%, Narco$ 65%.
Pędźące Ślimaki 2 - Narco$ 5:0

46e minuut.
Kitowski komt het veld opgelopen. Hernández Creus komt het veld opgelopen.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boricov komt het veld opgelopen. Karpiniak komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Ruiz de Lopera speelt de bal door. Żuralski is nu in balbezit. Chauveau geeft een lange en hoge pass. Giannino rent richting de bal. Giannino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Karpiniak speelt de bal door. Boricov is nu in balbezit. Boricov geeft een hoge lob. Rarok rent richting de bal. Rarok haalt uit met een fantastische trap. Aprelino bokst de bal weg.

90e minuut.
Giannino geeft een hoge lob. Ruiz de Lopera verovert de bal door een tackle van achteren. Rarok is nu in balbezit. Rarok haalt uit met een fantastische trap. Aprelino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędźące Ślimaki 2 - Narco$ 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pędźące Ślimaki 2 44%, Narco$ 56%.
Pędźące Ślimaki 2 - Narco$ 6:0