Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ks sosnowy Wisla Sandomierz II
523 środek Tactiek proba 1
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.4 gemiddelde waardering 48.1
excellent Schieten solid
solid Passen very good
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Hue met een sublieme pass. Rodríguez Vaquero rent richting de bal. Rodríguez Vaquero passt de bal zonder na te denken. Blyacha is nu in balbezit. Blyacha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Budzyński rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rodríguez Vaquero neemt de hoekschop. Hudák krijgt zijn hoofd ertegen. Gieremek bokst de bal weg. Chigaian heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rodríguez Vaquero neemt de hoekschop. Gieremek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hudák is nu in balbezit. Hudák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ks sosnowy - Wisla Sandomierz II 1:0

9e minuut.
Rodríguez Vaquero verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Vaquero geeft de bal voor. Gauteroux kopt de bal weg. Hudák is nu in balbezit. Hudák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ks sosnowy - Wisla Sandomierz II 2:0

19e minuut.
Hue passt de bal zonder na te denken. Budzyński is nu in balbezit. Budzyński probeert naar een medespeler te passen. Blyacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Blyacha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Blyacha met een sublieme pass. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue passt de bal in één keer door. Budzyński rent richting de bal. Budzyński draait met de bal, schiet en ... Gieremek bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rodríguez Vaquero zal de hoekschop nemen. Hudák maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Hue met een sublieme pass. Rodríguez Vaquero probeert naar een medespeler te passen. Blyacha is nu in balbezit. Blyacha haalt uit met een fantastische trap. Gieremek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ks sosnowy - Wisla Sandomierz II 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks sosnowy 44%, Wisla Sandomierz II 56%.
ks sosnowy - Wisla Sandomierz II 3:0

50e minuut.
Gombár rent richting de bal. Kótai onderschept slim de pass. Rodríguez Vaquero speelt de bal door. Blyacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Blyacha haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ks sosnowy - Wisla Sandomierz II 4:0

60e minuut.
Inworp. Czene komt het veld opgelopen. Moder komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Daar is Mâlcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bresciani is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mâlcu. Bresciani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Foriers komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Kučera rent richting de bal. Fattore verovert de bal door een tackle van achteren. Fattore speelt de bal door. Foriers rent richting de bal. Foriers draait met de bal, schiet en ... Grassi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Mâlcu geeft een hoge lob. Moder kopt de bal weg. Gauteroux rent richting de bal. Budzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Budzyński schiet op doel. Paal!

76e minuut.
Kargul passt de bal met de wreef. Gombár is nu in balbezit. Gombár speelt de bal door. Foriers is nu in balbezit. Foriers geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Gombár rent richting de bal. Gombár passt de bal in één keer door. Vlaar rent richting de bal. Bresciani onderschept slim de pass. Bresciani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kemenes onderschept slim de pass. Kemenes speelt de bal door. Kótai bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks sosnowy 54%, Wisla Sandomierz II 46%.
ks sosnowy - Wisla Sandomierz II 4:0