Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VN Niebocko Polonia Raczki
My Tactiek na a
33% Balbezit 67%
79% Spel op eigen helft 21%
3 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.7 gemiddelde waardering 58.7
matig Schieten zeer goed
matig Passen solide
matig Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Angelescu passt de bal zonder na te denken. Benetti probeert naar een medespeler te passen. Divković bereikt de bal nog maar net als eerste. Divković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VN Niebocko - Polonia Raczki 0:1

2e minuut.
Rigante met een sublieme pass. Maleszewski rent richting de bal. Benetti onderschept slim de pass. Benetti haalt uit met een fantastische trap. Bajor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VN Niebocko - Polonia Raczki 0:2

5e minuut.
Benetti kopt de bal weg. Śniadecki speelt de bal door. Paukszt is nu in balbezit. Paukszt haalt uit met een fantastische trap. Bajor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Paukszt rent richting de bal. Tyczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paukszt onderschept slim de pass. Paukszt geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mateja de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VN Niebocko - Polonia Raczki 0:3

9e minuut.
Cirronis speelt de bal door. Paukszt bereikt de bal nog maar net als eerste. Paukszt geeft de bal voor. Divković rent richting de bal. Divković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Divković passt de bal met de wreef. Paukszt rent richting de bal. Paukszt passt de bal in één keer door. Daar is Benetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benetti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Paukszt rent richting de bal. Paukszt geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Śniadecki de bal onder controle te krijgen. Benetti rent richting de bal. Benetti haalt uit met een fantastische trap. Bajor bokst de bal weg.

28e minuut.
Butz geeft een lange en hoge pass. Hielkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hielkamp met een sublieme pass. Benetti is nu in balbezit. Benetti schiet op doel. Bajor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Paukszt passt de bal zonder na te denken. Cirronis rent richting de bal. Cirronis met een sublieme pass. Benetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Benetti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Klungelig pakt Benetti de bal. Tyczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Benetti onderschept slim de pass. Benetti draait met de bal, schiet en ... Bajor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Angelescu met een sublieme pass. Paukszt is nu in balbezit. Paukszt speelt de bal door. Benetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Benetti haalt uit met een fantastische trap. Bajor bokst de bal weg.

36e minuut.
Divković is nu in balbezit. Bajor speelt de bal door. De Brul geeft een lange en hoge pass. Benetti rent richting de bal. Benetti haalt uit met een fantastische trap. Bajor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tyczkowski is nu in balbezit. Tyczkowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paukszt met de inworp. Angelescu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Cirronis onderschept slim de pass. Cirronis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stożek de bal. Benetti is nu in balbezit. Benetti schiet op doel. Bajor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VN Niebocko 88%, Polonia Raczki 12%.
VN Niebocko - Polonia Raczki 0:3

46e minuut.
Angelescu passt de bal zonder na te denken. Babski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babski geeft een hoge lob. Benetti is nu in balbezit. Benetti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bajor speelt de bal door. Angelescu kopt de bal weg. Benetti rent richting de bal. Benetti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Cirronis speelt de bal door. Paukszt probeert naar een medespeler te passen. Benetti heeft problemen om de bal te vangen. Benetti schiet op doel. Bajor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bajor trapt de bal weg. Angelescu kopt de bal weg. Benetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Benetti haalt uit met een fantastische trap. Bajor bokst de bal weg.

53e minuut.
Inworp. Paukszt met een snelle inworp. Angelescu met een sublieme pass. Benetti heeft problemen om de bal te vangen. Benetti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Cirronis onderschept slim de pass. Cirronis passt de bal in één keer door. Paukszt speelt de bal door. Benetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Benetti schiet op doel. Bajor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Divković bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De Brul met een snelle inworp. Angelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu geeft een hoge lob. Daar is Benetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benetti schiet op doel. Bajor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Divković is nu in balbezit. Divković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VN Niebocko - Polonia Raczki 0:4

61e minuut.
Angelescu passt de bal met de wreef. Daar is De Brul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Brul geeft de bal voor. Benetti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VN Niebocko - Polonia Raczki 0:5

62e minuut.
Smrdić geeft een hoge lob. Daar is Śniadecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benetti rent richting de bal. Benetti haalt uit met een fantastische trap. Bajor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VN Niebocko - Polonia Raczki 0:6

68e minuut.
Dedyński kopt de bal weg. Cirronis probeert de bal aan de voet te houden. Paukszt geeft een hoge lob. Benetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Benetti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paukszt is nu in balbezit. Paukszt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VN Niebocko - Polonia Raczki 0:7

77e minuut.
Divković bereikt de bal nog maar net als eerste. Benetti rent richting de bal. Paukszt bereikt de bal nog maar net als eerste. Paukszt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VN Niebocko - Polonia Raczki 0:8

82e minuut.
Paukszt passt de bal met de wreef. Benetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Benetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VN Niebocko - Polonia Raczki 0:9

86e minuut.
Cirronis speelt de bal door. Klungelig pakt Paukszt de bal. Paukszt probeert naar een medespeler te passen. Daar is Benetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benetti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bajor trapt de bal weg van het doel. Paukszt heeft problemen om de bal te vangen. Paukszt passt de bal zonder na te denken. Benetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Benetti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VN Niebocko 70%, Polonia Raczki 30%.
VN Niebocko - Polonia Raczki 0:9