Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-14 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.012
  • Stadion: DreamTeam Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15085
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 GOLDONI
1 Tactiek futro 3322-1
52% Balbezit 48%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
46.4 gemiddelde waardering 57.6
good Schieten outstanding
adequate Passen excellent
solid Verdedigen formidable


3e minuut.
Lăpuşte bereikt de bal nog maar net als eerste. Janowicz onderschept slim de pass. Lăpuşte heeft problemen om de bal te vangen. Lăpuşte haalt uit met een fantastische trap. Guelfi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - GOLDONI 0:1

4e minuut.
Johnston is nu in balbezit. Johnston geeft de bal voor. Zappavigna rent richting de bal. Väärälehto onderschept slim de pass. Väärälehto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Einstein kopt de bal weg. Tomcsik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brandal. Brandal krijgt een gele kaart.

7e minuut.
De la Rosa geeft de bal voor. Lăpuşte rent richting de bal. Brandal bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpuşte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpuşte schiet op doel. Guelfi bokst de bal weg.

12e minuut.
Brandal verovert de bal door een tackle van achteren. Brandal met een sublieme pass. Lăpuşte is nu in balbezit. Lăpuşte draait met de bal, schiet en ... Guelfi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - GOLDONI 0:2

13e minuut.
Lăpuşte is nu in balbezit. Brandal bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpuşte is nu in balbezit. Lăpuşte schiet op doel. Guelfi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - GOLDONI 0:3

16e minuut.
Nazeem probeert naar een medespeler te passen. Einstein rent richting de bal. Einstein passt de bal in één keer door. Lăpuşte heeft problemen om de bal te vangen. Lăpuşte draait met de bal, schiet en ... Guelfi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - GOLDONI 0:4

19e minuut.
Lăpuşte is nu in balbezit. Tomcsik begaat een overtreding. Lăpuşte raakt geblesseerd tijdens het duel. Nazeem met een snel genomen vrije trap. Brandal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomcsik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brandal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lăpuşte kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - GOLDONI 0:5

21e minuut.
Nazeem probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Żądlak de bal. Żądlak passt de bal in één keer door. Brandal bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lăpuşte bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Feddeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Einstein onderschept slim de pass. Einstein geeft een lange en hoge pass. Brandal krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - GOLDONI 0:6

23e minuut.
Janowicz met een sublieme pass. de Quintana Dalmau is nu in balbezit. de Quintana Dalmau passt de bal met de wreef. Lăpuşte is nu in balbezit. Lăpuşte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Żądlak probeert naar een medespeler te passen. Lăpuşte bereikt de bal nog maar net als eerste. Janowicz begaat een overtreding. Lăpuşte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Żądlak wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Max passt de bal in één keer door. Feddeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Feddeler probeert naar een medespeler te passen. Max rent richting de bal. Max schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Brandal passt de bal in één keer door. Lăpuşte rent richting de bal. Incora bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpuşte verovert de bal door een tackle van achteren. Lăpuşte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - GOLDONI 0:7

38e minuut.
Brandal rent richting de bal. Brandal geeft een lange en hoge pass. Tomcsik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lăpuşte is nu in balbezit. Lăpuşte haalt uit met een fantastische trap. Guelfi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
De la Rosa geeft de bal voor. Piaseczny kan de bal niet met de borst controleren. Lăpuşte rent richting de bal. Lăpuşte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - GOLDONI 0:8

45e minuut.
Żądlak is nu in balbezit. Żądlak passt de bal in één keer door. Brandal rent richting de bal. Brandal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - GOLDONI 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 68%, GOLDONI 32%.
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - GOLDONI 0:9

50e minuut.
Max passt de bal zonder na te denken. Incora is nu in balbezit. Midas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Midas krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Guelfi speelt de bal door. Żądlak kopt de bal weg. Daar is Tomcsik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăpuşte rent richting de bal. Lăpuşte schiet op doel. Guelfi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brandal bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - GOLDONI 0:10

56e minuut.
Johnston speelt de bal door. Incora rent richting de bal. Incora passt de bal zonder na te denken. Nazeem rent richting de bal. Nazeem draait met de bal, schiet en ... Guelfi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - GOLDONI 0:11

63e minuut.
Midas kopt de bal weg. Żądlak is nu in balbezit. Żądlak geeft een hoge lob. Brandal is nu in balbezit. Brandal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Nazeem onderschept slim de pass. Nazeem passt de bal in één keer door. Einstein rent richting de bal. Einstein geeft de bal voor. Lăpuşte krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gałczyński komt het veld opgelopen. Syposz komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Syposz passt de bal in één keer door. Einstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Einstein passt de bal zonder na te denken. Gałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Guelfi speelt de bal door. Klungelig pakt Incora de bal. Nazeem met een sublieme pass. Gałczyński rent richting de bal. Gałczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Lăpuşte kopt de bal weg. Syposz rent richting de bal. Syposz passt de bal zonder na te denken. Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Einstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Einstein passt de bal met de wreef. Lăpuşte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpuşte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - GOLDONI 0:12

87e minuut.
Nazeem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazeem geeft een hoge lob. Lăpuşte rent richting de bal. Lăpuşte schiet op doel. Guelfi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 59%, GOLDONI 41%.
T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 - GOLDONI 0:12