Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-11 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.020
  • Stadion: Wambas Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 29000
Wambas RKS Raf Radom
442 Tactiek super taktyka
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
48.7 gemiddelde waardering 37.3
good Schieten average
solid Passen average
adequate Verdedigen good


23e minuut.
Szulgo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fiedler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Staręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Staręga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wambas 25%, RKS Raf Radom 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wambas - RKS Raf Radom 0:0

47e minuut.
Jonowski is nu in balbezit. Jonowski speelt de bal door. Castaneda met een sublieme pass. Staręga is nu in balbezit. Staręga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Frydrych rent richting de bal. Oehrli rent richting de bal. Jonatowski is nu in balbezit. Jonatowski haalt uit met een fantastische trap. Lawaree werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wambas - RKS Raf Radom 0:1

58e minuut.
Gabryś onderschept slim de pass. Gabryś geeft de bal voor. Fiedler rent richting de bal. Frydrych verovert de bal door een tackle van achteren. Frydrych schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lawaree verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Fiedler passt de bal met de wreef. Castaneda is nu in balbezit. Castaneda speelt de bal door. Staręga rent richting de bal. Staręga schiet op doel. Tortinho bokst de bal weg.

68e minuut.
Oehrli geeft de bal voor. Hoàng Chung onderschept slim de pass. Inworp. Fiedler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Takacs geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Takacs met een sublieme pass. Fiedler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiedler met een sublieme pass. Daar is Staręga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staręga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Takacs de bal. Staręga rent richting de bal. Jonowski is nu in balbezit. Staręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Staręga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Cavadzadə kopt de bal weg. Frydrych is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iltanen. Iltanen krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Iltanen verovert de bal door een tackle van achteren. Iltanen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cavadzadə met de inworp. Frydrych probeert naar een medespeler te passen. Lawaree kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Amborsi rent richting de bal. Amborsi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wambas - RKS Raf Radom 0:2

88e minuut.
Pujol speelt de bal door. Staręga is nu in balbezit. Met opzet legt Hoàng Chung zijn tegenspeler op de grond. Hoàng Chung krijgt een gele kaart. Staręga roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Staręga kan niet meer verder spelen.

90e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tortinho niet meer kan verder spelen. Briscariu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wambas 34%, RKS Raf Radom 66%.
Wambas - RKS Raf Radom 0:2