Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BYLE DO PIĄTKU DevOps Team
541 Tactiek Suprim
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 56.8
good Schieten formidable
adequate Passen very good
adequate Verdedigen very good


7e minuut.
Lato verovert de bal door een tackle van achteren. Lato speelt de bal door. Moszek met een sublieme pass. de Jesús Silva rent richting de bal. de Jesús Silva haalt uit met een fantastische trap. Waczków kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Inworp. Barwiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moszek is nu in balbezit. Moszek geeft een lange en hoge pass. Zalka springt en kopt de bal. Waczków kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Lato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
BYLE DO PIĄTKU - DevOps Team 0:1

17e minuut.
de Jesús Silva is nu in balbezit. Przesór met een sublieme pass. Cytowski rent richting de bal. Cytowski geeft de bal voor. de Jesús Silva maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Barwiński speelt de bal door. Moszek geeft een hoge lob. Zalka probeert de bal met de borst te controleren. de Jesús Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jesús Silva haalt uit met een fantastische trap. Paal!

22e minuut.
Barwiński rent richting de bal. Barwiński passt de bal in één keer door. Zalka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalka haalt uit met een fantastische trap. Waczków werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BYLE DO PIĄTKU - DevOps Team 0:2

26e minuut.
Piwo geeft de bal voor. Barwiński kopt de bal weg. Przesór rent richting de bal. de Jesús Silva onderschept slim de pass. de Jesús Silva haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Waczków trapt de bal weg van het doel. Venczel kopt de bal weg. Zékány heeft problemen om de bal te vangen. Widakuweno is nu in balbezit. Widakuweno draait met de bal, schiet en ... Boca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boca probeert naar een medespeler te passen. de Jesús Silva kopt de bal weg. Zalka rent richting de bal. Zalka draait met de bal, schiet en ... Paal!

34e minuut.
Moszek geeft een hoge lob. Zalka kopt de bal weg. Przesór met een sublieme pass. de Jesús Silva rent richting de bal. de Jesús Silva draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Moszek onderschept slim de pass. Moszek speelt de bal door. de Jesús Silva rent richting de bal. de Jesús Silva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BYLE DO PIĄTKU - DevOps Team 0:3

40e minuut.
Barwiński rent richting de bal. Caciagli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barwiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Caciagli geeft een lange en hoge pass. Toderaşca met een snel genomen vrije trap. Zalka maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Venczel speelt de bal door. Chifflet is nu in balbezit. Toderaşca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toderaşca krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Venczel is nu in balbezit. Widakuweno bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iordache. Widakuweno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prijić wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BYLE DO PIĄTKU 67%, DevOps Team 33%.
BYLE DO PIĄTKU - DevOps Team 0:3

51e minuut.
Lato geeft een hoge lob. Widakuweno rent richting de bal. Toderaşca onderschept slim de pass. Toderaşca geeft een lange en hoge pass. de Jesús Silva bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Toderaşca passt de bal met de wreef. Cytowski is nu in balbezit. Cytowski geeft de bal voor. de Jesús Silva heeft problemen om de bal te vangen. de Jesús Silva haalt uit met een fantastische trap. Waczków bokst de bal weg.

60e minuut.
Barwiński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nuhs de bal. Zalka rent richting de bal. Zalka draait met de bal, schiet en ... Waczków werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BYLE DO PIĄTKU - DevOps Team 0:4

61e minuut.
Klungelig pakt De Jong de bal. Moszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Moszek speelt de bal door. Zalka is nu in balbezit. Zalka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Moszek speelt de bal door. Nuhs rent richting de bal. Zalka is nu in balbezit. Zalka draait met de bal, schiet en ... Waczków probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BYLE DO PIĄTKU - DevOps Team 0:5

67e minuut.
Zalka rent richting de bal. Lato verovert de bal door een tackle van achteren. de Jesús Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jesús Silva schiet op doel. Waczków werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BYLE DO PIĄTKU - DevOps Team 0:6

69e minuut.
Piwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cytowski verovert de bal door een tackle van achteren. Cytowski met een sublieme pass. Daar is de Jesús Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Jesús Silva draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BYLE DO PIĄTKU - DevOps Team 0:7

75e minuut.
Chifflet bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca onderschept slim de pass. Toderaşca passt de bal in één keer door. Zalka rent richting de bal. Zalka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moszek met een snelle inworp. Barwiński geeft een lange en hoge pass. Zalka rent richting de bal. Zalka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Moszek is nu in balbezit. Moszek passt de bal in één keer door. Barwiński speelt de bal door. de Jesús Silva is nu in balbezit. de Jesús Silva schiet op doel. Waczków kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lato probeert de bal aan de voet te houden. Przesór speelt de bal door. Venczel kan de bal niet met de borst controleren. Zalka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BYLE DO PIĄTKU 78%, DevOps Team 22%.
BYLE DO PIĄTKU - DevOps Team 0:7