Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-14 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.031
  • Stadion: Team6969 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3100
Team6969 Calciatores
no. 1 Tactiek slimaczek2 5-2-3
63% Balbezit 37%
17% Spel op eigen helft 83%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 21.1
very good Schieten unsatisfactory
solid Passen poor
average Verdedigen weak


1e minuut.
Škifić rent richting de bal. Inworp. Pietrzykowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dusza bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusza geeft de bal voor. Gabriel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Łuczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team6969 - Calciatores 1:0

3e minuut.
Pietrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Škifić met een snelle inworp. Garner rent richting de bal. Garner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Petikyan kopt de bal weg. Dusza bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusza geeft een hoge lob. Łuczak rent richting de bal. Łuczak schiet op doel. Gabriel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Petikyan rent richting de bal. Petikyan geeft een hoge lob. Garner bereikt de bal nog maar net als eerste. Garner haalt uit met een fantastische trap. Wojtowicz probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Szieben kopt de bal weg. Służewski rent richting de bal. Służewski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Łuczak de bal. Łuczak draait met de bal, schiet en ... Gabriel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Łuczak geeft de bal voor. Klungelig pakt Škifić de bal. Pietrzykowski probeert naar een medespeler te passen. Dusza is nu in balbezit. Dusza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Garner is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Team6969 - Calciatores 2:0

14e minuut.
Łuczak is nu in balbezit. Grzebinoga is nu in balbezit. Łuczak onderschept slim de pass. Łuczak schiet op doel. Gabriel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

16e minuut.
Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Škifić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garner rent richting de bal. Garner draait met de bal, schiet en ... Gabriel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Leriotis is nu in balbezit. Leriotis geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Petikyan de bal onder controle te krijgen. Łuczak is nu in balbezit. Łuczak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Garner rent richting de bal. Garner schiet op doel. Gabriel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Pietrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrzykowski passt de bal in één keer door. Garner bereikt de bal nog maar net als eerste. Garner schiet op doel. Gabriel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team6969 - Calciatores 3:0

25e minuut.
Wojtowicz geeft een hoge lob. Inworp. Pietrzykowski met een snelle inworp. Garner is nu in balbezit. Garner geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Petikyan kopt de bal weg. Łuczak heeft problemen om de bal te vangen. Łuczak geeft een lange en hoge pass. Garner bereikt de bal nog maar net als eerste. Garner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team6969 - Calciatores 4:0

27e minuut.
Waleński rent richting de bal. Waleński met een sublieme pass. Klungelig pakt Szczygłowski de bal. Łuczak is nu in balbezit. Łuczak draait met de bal, schiet en ... Gabriel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Team6969 - Calciatores 5:0

32e minuut.
Dusza onderschept slim de pass. Dusza met een sublieme pass. Petikyan rent richting de bal. Petikyan met een sublieme pass. Klungelig pakt Łuczak de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team6969 - Calciatores 6:0

34e minuut.
Dusza is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuszniak. Dusza raakt geblesseerd tijdens het duel. Służewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Łuczak springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Petikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petikyan passt de bal in één keer door. Łuczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczak schiet op doel. Gabriel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team6969 - Calciatores 7:0

43e minuut.
Służewski speelt de bal door. Pietrzykowski rent richting de bal. Dusza probeert naar een medespeler te passen. Garner bereikt de bal nog maar net als eerste. Garner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team6969 17%, Calciatores 83%.
Team6969 - Calciatores 7:0

47e minuut.
Berlangeri passt de bal zonder na te denken. Pietrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrzykowski met een sublieme pass. Garner bereikt de bal nog maar net als eerste. Garner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Škifić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pietrzykowski met de inworp. Garner is nu in balbezit. Garner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Służewski met een sublieme pass. Pietrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrzykowski passt de bal zonder na te denken. Łuczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczak schiet op doel. Gabriel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kuźma heeft problemen om de bal te vangen. Łuczak rent richting de bal. Łuczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Petikyan heeft problemen om de bal te vangen. Petikyan passt de bal met de wreef. Dusza met een sublieme pass. Łuczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Garner is nu in balbezit. Garner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team6969 - Calciatores 8:0

66e minuut.
Junod probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Służewski probeert naar een medespeler te passen. Wojtowicz is nu in balbezit. Garner verovert de bal door een tackle van achteren. Garner haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Pietrzykowski passt de bal zonder na te denken. Garner bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusza is nu in balbezit. Garner rent richting de bal. Garner haalt uit met een fantastische trap. Gabriel bokst de bal weg.

73e minuut.
Dusza bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusza probeert naar een medespeler te passen. Garner rent richting de bal. Garner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team6969 - Calciatores 9:0

76e minuut.
Służewski met een sublieme pass. Dusza geeft een lange en hoge pass. Łuczak kopt de bal weg. Garner is nu in balbezit. Garner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team6969 - Calciatores 10:0

78e minuut.
Petikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petikyan geeft een hoge lob. Garner bereikt de bal nog maar net als eerste. Garner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Dusza bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusza passt de bal zonder na te denken. Pietrzykowski is nu in balbezit. Pietrzykowski geeft de bal voor. Petikyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Petikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petikyan passt de bal zonder na te denken. Łuczak is nu in balbezit. Łuczak schiet op doel. Gabriel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team6969 - Calciatores 11:0

90e minuut.
Grzebinoga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petikyan met de inworp. Dusza is nu in balbezit. Dusza geeft een hoge lob. Gabriel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Garner springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team6969 17%, Calciatores 83%.
Team6969 - Calciatores 11:0