Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lesne Dziadki 2 Zabojady
gerr Tactiek L2
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 42
solid Schieten solid
solid Passen good
solid Verdedigen solid


8e minuut.
Polanowski passt de bal zonder na te denken. Andrysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrysiak met een sublieme pass. Tintori is nu in balbezit. Tintori schiet op doel. Chávez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Narov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamurri onderschept slim de pass. Tamurri speelt de bal door. Chaushev is nu in balbezit. Chaushev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Brilli de bal. Gniza is nu in balbezit. Brilli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gniza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gniza neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal. Goldner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesne Dziadki 2 - Zabojady 1:0

26e minuut.
Mischenko is nu in balbezit. Mischenko passt de bal met de wreef. Chaushev rent richting de bal. Chaushev schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kubiński de bal onder controle te krijgen. Goldner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Mischenko rent richting de bal. Puchhammer is nu in balbezit. Mischenko verovert de bal door een tackle van achteren. Mischenko geeft de bal voor. Chaushev springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesne Dziadki 2 - Zabojady 2:0

39e minuut.
Bendkowski geeft een lange en hoge pass. Polanowski kopt de bal weg. Żemojtel is nu in balbezit. Puchhammer verovert de bal door een tackle van achteren. Puchhammer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lesne Dziadki 2 36%, Zabojady 64%.
Lesne Dziadki 2 - Zabojady 2:0

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Ángel de bal onder controle te krijgen. Puchhammer met een sublieme pass. Polanowski speelt de bal door. Tintori rent richting de bal. Tintori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Klungelig pakt Dumitrache de bal. Mischenko is nu in balbezit. Mischenko passt de bal in één keer door. Chaushev rent richting de bal. Chaushev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Lizzano geeft de bal voor. Basterra rent richting de bal. Basterra geeft een lange en hoge pass. Chaushev is nu in balbezit. Chaushev draait met de bal, schiet en ... Goldner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Mischenko onderschept slim de pass. Mischenko probeert naar een medespeler te passen. Gniza is nu in balbezit. Gniza schiet op doel. Goldner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Tamurri speelt de bal door. Chaushev rent richting de bal. Gniza is nu in balbezit. Gniza haalt uit met een fantastische trap. Kubiński probeert de bal aan de voet te houden. Goldner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ángel rent richting de bal. Ángel draait met de bal, schiet en ... Goldner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesne Dziadki 2 - Zabojady 3:0

81e minuut.
Chaushev passt de bal in één keer door. Daar is Gniza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chaushev is nu in balbezit. Chaushev draait met de bal, schiet en ... Goldner probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Powieczko met de inworp. Chaushev rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Powieczko zal de hoekschop nemen. Ángel springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Tamurri passt de bal in één keer door. Chaushev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lizzano. Lizzano krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lesne Dziadki 2 33%, Zabojady 67%.
Lesne Dziadki 2 - Zabojady 3:0