Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-17 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.033
  • Stadion: Barwinek Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 17139
Barwinek Warnowo
moja Tactiek 424
47% Balbezit 53%
28% Spel op eigen helft 72%
18 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
44.5 gemiddelde waardering 36.4
solide Schieten matig
redelijk Passen goed
matig Verdedigen matig


8e minuut.
Habowski trapt de bal weg van het doel. Evrard rent richting de bal. Evrard passt de bal in één keer door. Strakatý bereikt de bal nog maar net als eerste. Strakatý schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Inworp. Amone met de inworp. Evrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Evrard geeft een lange en hoge pass. Ghica springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Stachnik heeft problemen om de bal te vangen. Evrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Evrard geeft een hoge lob. Strakatý rent richting de bal. Strakatý schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - Warnowo 1:0

24e minuut.
Moullai geeft de bal voor. Amone rent richting de bal. Gniewek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gniewek krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Klungelig pakt Betka de bal. Tuchewicz rent richting de bal. Tuchewicz passt de bal in één keer door. Klag is nu in balbezit. Klag schiet op doel. Alblas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Żurawek passt de bal zonder na te denken. Daar is Tuchewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moullai onderschept slim de pass. Çanakkale rent richting de bal. Çanakkale geeft een hoge lob. Habowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barwinek 26%, Warnowo 74%.
Barwinek - Warnowo 1:0

46e minuut.
Piechocki komt het veld opgelopen. Pilip komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Opas bereikt de bal nog maar net als eerste. Opas passt de bal in één keer door. Amone probeert naar een medespeler te passen. Ghica is nu in balbezit. Ghica schiet op doel. Habowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Habowski probeert naar een medespeler te passen. Pilip kan de bal niet met de borst controleren. Çanakkale probeert naar een medespeler te passen. Strakatý is nu in balbezit. Strakatý schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - Warnowo 2:0

60e minuut.
Betka kopt de bal weg. Daar is Piechocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evrard probeert naar een medespeler te passen. Ghica rent richting de bal. Ghica haalt uit met een fantastische trap. Habowski bokst de bal weg. Geert rent richting de bal. Geert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Strakatý rent richting de bal. Strakatý haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - Warnowo 3:0

63e minuut.
Papadopol geeft een hoge lob. Geert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ghica is nu in balbezit. Geert is nu in balbezit. Geert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Strakatý bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurawek begaat een overtreding. Strakatý is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Evrard zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Geert krijgt zijn hoofd ertegen. Habowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stańczuk komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Evrard geeft de bal voor. Inworp. Stańczuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piekarek is nu in balbezit. Piekarek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trąbek komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Wyczesany probeert de bal met de borst te controleren. Strakatý bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wyczesany. Wyczesany krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Daar is Geert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piechocki is nu in balbezit. Met opzet legt Geert zijn tegenspeler op de grond. Geert krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Evrard is nu in balbezit. Evrard speelt de bal door. Wyczesany heeft problemen om de bal te vangen. Geert is nu in balbezit. Geert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barwinek 30%, Warnowo 70%.
Barwinek - Warnowo 3:0