Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-18 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.034
  • Stadion: RETK-a City
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 19247
WiDzEwScY TeRrOrYśCi Forza GKS Jastrzębie
vvvvvv Tactiek Kobra2
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
21 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
61.8 gemiddelde waardering 51
excellent Schieten solid
excellent Passen solid
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Späing is nu in balbezit. Späing passt de bal in één keer door. Bimber is nu in balbezit. Bimber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WiDzEwScY TeRrOrYśCi - Forza GKS Jastrzębie 1:0

9e minuut.
Bimber is nu in balbezit. Kozemčák probeert naar een medespeler te passen. Kisteleki geeft een hoge lob. Lins is nu in balbezit. Lins geeft een hoge lob. Wispelaere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Grudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grudziński passt de bal in één keer door. Lins rent richting de bal. Lins geeft de bal voor. Bimber springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kultashev probeert naar een medespeler te passen. Sharadze rent richting de bal. Sharadze passt de bal in één keer door. Kryger is nu in balbezit. Kryger schiet op doel. Paal!

22e minuut.
Bimber met een sublieme pass. Lins is nu in balbezit. Lins met een sublieme pass. Saturnino bereikt de bal nog maar net als eerste. Saturnino haalt uit met een fantastische trap. Wispelaere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bimber is nu in balbezit. Bimber haalt uit met een fantastische trap. Wispelaere werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WiDzEwScY TeRrOrYśCi - Forza GKS Jastrzębie 2:0

24e minuut.
Love met een sublieme pass. Oprişan rent richting de bal. Kultashev is nu in balbezit. Kojotovski rent richting de bal. Kojotovski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kojotovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisteleki onderschept slim de pass. Kisteleki passt de bal met de wreef. Saturnino heeft problemen om de bal te vangen. Saturnino draait met de bal, schiet en ... Wispelaere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Sharadze is nu in balbezit. Späing verovert de bal door een tackle van achteren. Späing passt de bal in één keer door. Saturnino rent richting de bal. Saturnino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Wispelaere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Kozemčák geeft een hoge lob. Inworp. Späing met een snelle inworp. Luz geeft de bal voor. Bimber springt en kopt de bal. Wispelaere bokst de bal weg. Kozemčák rent richting de bal. Bimber onderschept slim de pass. Bimber haalt uit met een fantastische trap. Wispelaere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WiDzEwScY TeRrOrYśCi 37%, Forza GKS Jastrzębie 63%.
WiDzEwScY TeRrOrYśCi - Forza GKS Jastrzębie 2:0

49e minuut.
Kojotovski controleert de bal met de borst. Kisteleki is nu in balbezit. Kisteleki geeft een lange en hoge pass. Lins is nu in balbezit. Lins geeft de bal voor. Wispelaere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bimber bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WiDzEwScY TeRrOrYśCi - Forza GKS Jastrzębie 3:0

50e minuut.
Wiesiołek komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Sharadze met een sublieme pass. Kultashev is nu in balbezit. Kultashev passt de bal zonder na te denken. Kryger rent richting de bal. Kryger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kryger is nu in balbezit. Kultashev speelt de bal door. Sharadze rent richting de bal. Sharadze geeft een lange en hoge pass. Wiesiołek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WiDzEwScY TeRrOrYśCi - Forza GKS Jastrzębie 3:1

59e minuut.
Klungelig pakt Sharadze de bal. Späing rent richting de bal. Späing passt de bal in één keer door. Bimber heeft problemen om de bal te vangen. Bimber haalt uit met een fantastische trap. Wispelaere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Saturnino is nu in balbezit. Saturnino schiet op doel. Wispelaere probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WiDzEwScY TeRrOrYśCi - Forza GKS Jastrzębie 4:1

64e minuut.
Inworp. Späing met de inworp. Vanjo onderschept slim de pass. Bimber rent richting de bal. Bimber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WiDzEwScY TeRrOrYśCi - Forza GKS Jastrzębie 5:1

70e minuut.
Späing met een sublieme pass. Daar is Grudziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grudziński geeft de bal voor. Saturnino rent richting de bal. Saturnino draait met de bal, schiet en ... Wispelaere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Lins geeft de bal voor. Kozemčák heeft problemen om de bal te vangen. Vanjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimber onderschept slim de pass. Bimber draait met de bal, schiet en ... Wispelaere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Saturnino bereikt de bal nog maar net als eerste. Piejko speelt de bal door. Daar is Luz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luz geeft de bal voor. Bimber krijgt zijn hoofd ertegen. Wispelaere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Saturnino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saturnino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WiDzEwScY TeRrOrYśCi - Forza GKS Jastrzębie 6:1

77e minuut.
Kurida onderschept slim de pass. Späing rent richting de bal. Späing probeert naar een medespeler te passen. Bimber bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimber schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Luz rent richting de bal. Luz passt de bal zonder na te denken. Saturnino bereikt de bal nog maar net als eerste. Saturnino schiet op doel. Wispelaere werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WiDzEwScY TeRrOrYśCi - Forza GKS Jastrzębie 7:1

86e minuut.
Späing bereikt de bal nog maar net als eerste. Späing met een sublieme pass. Bimber is nu in balbezit. Bimber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WiDzEwScY TeRrOrYśCi - Forza GKS Jastrzębie 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WiDzEwScY TeRrOrYśCi 45%, Forza GKS Jastrzębie 55%.
WiDzEwScY TeRrOrYśCi - Forza GKS Jastrzębie 8:1