Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-11 19:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.044
  • Stadion: Stalówka Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 20142
Stalówka FC Kopacze FC
5 Klepka Tactiek M3c-5-2
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
52 gemiddelde waardering 57.7
very good Schieten very good
good Passen solid
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Zhongxian probeert naar een medespeler te passen. Hajduković is nu in balbezit. Hajduković geeft een lange en hoge pass. Beira Rio bereikt de bal nog maar net als eerste. Beira Rio schiet op doel. Mohammed Labib verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Przywózki passt de bal zonder na te denken. Nəcəfsoy geeft een hoge lob. Bollati rent richting de bal. Bollati schiet op doel. Mohammed Labib probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Hajduković onderschept slim de pass. Hajduković geeft de bal voor. Beira Rio bereikt de bal nog maar net als eerste. Beira Rio draait met de bal, schiet en ... Mohammed Labib probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalówka - FC Kopacze FC 1:0

17e minuut.
Beira Rio bereikt de bal nog maar net als eerste. Danske verovert de bal door een tackle van achteren. Danske probeert naar een medespeler te passen. Bescapé geeft een lange en hoge pass. Fernández Marín kopt de bal weg. Mohammed Labib verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalówka 61%, FC Kopacze FC 39%.
Stalówka - FC Kopacze FC 1:0

59e minuut.
Nəcəfsoy rent richting de bal. Przywózki onderschept slim de pass. Przywózki geeft de bal voor. Herea maakt een snoekduik en kopt de bal. Regen probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Beira Rio rent richting de bal. Beira Rio speelt de bal door. Danske bereikt de bal nog maar net als eerste. Bollati onderschept slim de pass. Bollati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Herea rent richting de bal. Gentier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Herea raakt geblesseerd tijdens het duel. Przywózki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fraser krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Herea passt de bal met de wreef. Zhongxian is nu in balbezit. Zhongxian passt de bal met de wreef. Barré is nu in balbezit. Barré schiet op doel. Regen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stalówka - FC Kopacze FC 1:1

75e minuut.
Klungelig pakt Zhongxian de bal. Zhongxian probeert naar een medespeler te passen. Fraser is nu in balbezit. Fraser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stalówka - FC Kopacze FC 1:2

87e minuut.
Przywózki rent richting de bal. Fraser is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nəcəfsoy. Fraser wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fraser kan niet meer verder spelen. Kacperzak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalówka 62%, FC Kopacze FC 38%.
Stalówka - FC Kopacze FC 1:2