Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ropotek Glewiec Południowi Kolarze
5-3-2 Press Tactiek normalna
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
54.9 gemiddelde waardering 48.1
formidable Schieten solid
solid Passen good
excellent Verdedigen good


6e minuut.
Manzur speelt de bal door. Majak is nu in balbezit. Majak geeft de bal voor. Fabiani rent richting de bal. Fabiani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pokrzywa bokst de bal weg.

10e minuut.
Filipović met een sublieme pass. Krebs is nu in balbezit. Pedretti onderschept slim de pass. Pedretti schiet op doel. Pokrzywa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ropotek Glewiec - Południowi Kolarze 1:0

15e minuut.
Filipović passt de bal met de wreef. Schätzle bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Filipović met de inworp. Schätzle geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Schätzle raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Toaiar komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Manzur bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzur geeft de bal voor. Fabiani rent richting de bal. Fabiani haalt uit met een fantastische trap. Pokrzywa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ropotek Glewiec - Południowi Kolarze 2:0

36e minuut.
Majak probeert naar een medespeler te passen. Pedretti is nu in balbezit. Pedretti probeert naar een medespeler te passen. Fabiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiani haalt uit met een fantastische trap. Pokrzywa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ropotek Glewiec - Południowi Kolarze 3:0

37e minuut.
Jaworski speelt de bal door. Klungelig pakt Condruţ de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fabiani. Fabiani krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Daar is Kapsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filipović rent richting de bal. Filipović geeft een lange en hoge pass. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti schiet op doel. Pokrzywa bokst de bal weg.

44e minuut.
Rysio passt de bal in één keer door. Macher bereikt de bal nog maar net als eerste. Macher speelt de bal door. Pedretti is nu in balbezit. Pedretti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ropotek Glewiec 47%, Południowi Kolarze 53%.
Ropotek Glewiec - Południowi Kolarze 3:0

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Jaworski stond buitenspel. Dymacz komt het veld opgelopen. Kaktus komt het veld opgelopen. Musiałowski komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Fossa speelt de bal door. Macher rent richting de bal. Macher passt de bal in één keer door. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Rysio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rysio geeft een hoge lob. Macher kopt de bal weg. Pedretti heeft problemen om de bal te vangen. Pedretti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ropotek Glewiec - Południowi Kolarze 4:0

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Fabiani stond buitenspel. Palonek neemt vlug de vrije trap. Fossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymacz verovert de bal door een tackle van achteren. Dymacz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ropotek Glewiec 37%, Południowi Kolarze 63%.
Ropotek Glewiec - Południowi Kolarze 4:0