Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-14 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.045
  • Stadion: Stare Podwórko
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 30195
Kasztelania Małogoszcz Fc chmurka
Kasztelen Centra Tactiek najnowsza
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
53.7 gemiddelde waardering 54.5
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


27e minuut.
Stokowiec passt de bal met de wreef. Tur is nu in balbezit. Tur passt de bal zonder na te denken. Stokowiec rent richting de bal. Stokowiec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Korytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brčinović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Korytek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tusk legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. bin Mahamadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kasztelania Małogoszcz - Fc chmurka 0:1

36e minuut.
Crispín is nu in balbezit. Crispín passt de bal in één keer door. Szwajdych is nu in balbezit. Szwajdych draait met de bal, schiet en ... Jerlicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kasztelania Małogoszcz - Fc chmurka 1:1

43e minuut.
Descaveirado geeft een lange en hoge pass. Butrymski kopt de bal weg. Brčinović met een sublieme pass. Crispín is nu in balbezit. Crispín draait met de bal, schiet en ... Jerlicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szwajdych rent richting de bal. Szwajdych draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kasztelania Małogoszcz - Fc chmurka 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kasztelania Małogoszcz 52%, Fc chmurka 48%.
Kasztelania Małogoszcz - Fc chmurka 2:1

46e minuut.
Cîlicic komt het veld opgelopen. Səmədov komt het veld opgelopen. Valencia komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Szwajdych rent richting de bal. Butrymski is nu in balbezit. Szwajdych verovert de bal door een tackle van achteren. Szwajdych schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Butrymski de bal onder controle te krijgen. Longino bereikt de bal nog maar net als eerste. Longino met een sublieme pass. Korytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Korytek schiet op doel. bin Mahamadi bokst de bal weg. Stokowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokowiec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kasztelania Małogoszcz - Fc chmurka 2:2

60e minuut.
Səmədov onderschept slim de pass. Səmədov geeft de bal voor. Crispín is nu in balbezit. Szwajdych is nu in balbezit. Szwajdych haalt uit met een fantastische trap. Jerlicz bokst de bal weg.

62e minuut.
Stokowiec speelt de bal door. Mamduh geeft een lange en hoge pass. Szwajdych bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwajdych draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kasztelania Małogoszcz - Fc chmurka 3:2

68e minuut.
Crispín is nu in balbezit. Crispín passt de bal in één keer door. Szwajdych bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwajdych haalt uit met een fantastische trap. Jerlicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kasztelania Małogoszcz - Fc chmurka 4:2

73e minuut.
Jerlicz met een sublieme pass. Tusk probeert de bal met de borst te controleren. Smolík bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolík geeft een hoge lob. Crispín maakt een snoekduik en kopt de bal. Jerlicz bokst de bal weg.

77e minuut.
Mundi met een sublieme pass. Daar is Tur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Səmədov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Səmədov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kasztelania Małogoszcz 48%, Fc chmurka 52%.
Kasztelania Małogoszcz - Fc chmurka 4:2