Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-21 19:42
  • Competitiewedstrijd: Liga V.045
  • Stadion: Fc SkyCC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 13059
Fc Frysztak Ropotek Glewiec
424 Tactiek 5-3-2 Mid
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 57.1
solide Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Macher probeert naar een medespeler te passen. Majak probeert naar een medespeler te passen. Pedretti rent richting de bal. Pedretti geeft een lange en hoge pass. Fabiani maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Frysztak - Ropotek Glewiec 0:1

7e minuut.
Brogli kopt de bal weg. Fossa probeert naar een medespeler te passen. Macher speelt de bal door. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti haalt uit met een fantastische trap. Hivert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Doeltrap. Brogli trapt de bal weg van het doel. Lacoste kopt de bal weg. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Macher met een sublieme pass. Klungelig pakt Pedretti de bal. Pedretti passt de bal zonder na te denken. Fabiani rent richting de bal. Fabiani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Jiménez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manzur. Jiménez raakt geblesseerd tijdens het duel. Pintea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cornel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Frysztak - Ropotek Glewiec 1:1

23e minuut.
Schätzle probeert naar een medespeler te passen. Fossa met een sublieme pass. Macher speelt de bal door. Pedretti is nu in balbezit. Pedretti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schätzle zal de hoekschop nemen. Fabiani kopt de bal weg. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Frysztak - Ropotek Glewiec 1:2

27e minuut.
Czechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Schätzle rent richting de bal. Schätzle probeert naar een medespeler te passen. Pedretti is nu in balbezit. Pedretti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Schätzle passt de bal in één keer door. Fabiani heeft problemen om de bal te vangen. Fabiani passt de bal in één keer door. Daar is Pedretti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedretti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Majak rent richting de bal. Jianlian onderschept slim de pass. Jianlian passt de bal in één keer door. Cornel rent richting de bal. Cornel schiet op doel. Ettayebi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez geeft een hoge lob. Ettayebi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Frysztak 59%, Ropotek Glewiec 41%.
Fc Frysztak - Ropotek Glewiec 1:2

50e minuut.
Majak onderschept slim de pass. Majak probeert naar een medespeler te passen. Pedretti rent richting de bal. Pedretti haalt uit met een fantastische trap. Hivert werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Frysztak - Ropotek Glewiec 1:3

55e minuut.
Czechowski is nu in balbezit. Czechowski geeft een lange en hoge pass. Fabiani probeert de bal aan de voet te houden. Schätzle is nu in balbezit. Schätzle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Macher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Majak is nu in balbezit. Majak passt de bal in één keer door. Pedretti rent richting de bal. Pedretti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Frysztak - Ropotek Glewiec 1:4

59e minuut.
Sciortino is nu in balbezit. Sciortino geeft een hoge lob. Inworp. Macher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Majak geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fabiani rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Fossa speelt de bal door. Pedretti is nu in balbezit. Pedretti passt de bal zonder na te denken. Fabiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Frysztak - Ropotek Glewiec 1:5

67e minuut.
Macher met een snelle inworp. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti passt de bal in één keer door. Schätzle is nu in balbezit. Schätzle draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Jianlian met een sublieme pass. Klungelig pakt Schätzle de bal. Schätzle passt de bal in één keer door. Pedretti rent richting de bal. Pedretti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Schätzle onderschept slim de pass. Schätzle met een sublieme pass. Majak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pedretti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedretti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Rozanov probeert naar een medespeler te passen. Majak rent richting de bal. Majak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pedretti de bal. Pedretti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Sciortino rent richting de bal. Sciortino passt de bal met de wreef. Majak met een sublieme pass. Pedretti rent richting de bal. Pedretti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Lacoste is nu in balbezit. Lacoste passt de bal in één keer door. Majak met een sublieme pass. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Frysztak 60%, Ropotek Glewiec 40%.
Fc Frysztak - Ropotek Glewiec 1:5