Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wróblewo City FC Błekitni Stargard
liga Tactiek OFF
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
0 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 52.2
adequate Schieten excellent
adequate Passen good
good Verdedigen solid


4e minuut.
Orimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szajdel onderschept slim de pass. Szajdel geeft een lange en hoge pass. Cecot bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - FC Błekitni Stargard 0:1

23e minuut.
Pausgaard is nu in balbezit. Pausgaard met een sublieme pass. Tosio verovert de bal door een tackle van achteren. Gyárfás rent richting de bal. Gyárfás haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pausgaard probeert naar een medespeler te passen. Gyárfás rent richting de bal. Gyárfás met een sublieme pass. Backofen bereikt de bal nog maar net als eerste. Backofen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Čonka speelt de bal door. Aiftincăi rent richting de bal. Aiftincăi geeft een hoge lob. Gyárfás is nu in balbezit. Gyárfás schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Chioroglo passt de bal in één keer door. Cecot rent richting de bal. Pausgaard speelt de bal door. Cecot rent richting de bal. Cecot draait met de bal, schiet en ... Czarnotta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - FC Błekitni Stargard 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wróblewo City 64%, FC Błekitni Stargard 36%.
Wróblewo City - FC Błekitni Stargard 0:2

46e minuut.
Metin komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Baveyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baveyan geeft een lange en hoge pass. Cecot rent richting de bal. Tosio onderschept slim de pass. Tosio geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Baveyan speelt de bal door. Pausgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pausgaard passt de bal in één keer door. Backofen is nu in balbezit. Backofen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Cecot kopt de bal weg. Backofen heeft problemen om de bal te vangen. Tosio maakt een afschuwelijke overtreding. Tosio krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Inworp. Pausgaard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cecot is nu in balbezit. Cecot probeert de bal met de borst te controleren. Cecot schiet op doel. Metin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

85e minuut.
Chioroglo is nu in balbezit. Chioroglo speelt de bal door. Natulkevičius met een sublieme pass. Cecot rent richting de bal. Cecot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - FC Błekitni Stargard 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wróblewo City 60%, FC Błekitni Stargard 40%.
Wróblewo City - FC Błekitni Stargard 0:3