Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-21 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.055
  • Stadion: f1 blue Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 11716
f1 blue Mount blanc
LECH Tactiek 11
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 33
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 51.1
adequate Schieten excellent
good Passen solid
good Verdedigen solid


1e minuut.
Mertens is nu in balbezit. Lizak onderschept slim de pass. Lizak geeft de bal voor. Dirmeier is nu in balbezit. Dirmeier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Bastardo kan de bal niet met de borst controleren. Bożek rent richting de bal. Bożek speelt de bal door. Dziubański is nu in balbezit. Dziubański draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Ogar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Widiarto met een snelle inworp. Dziubański is nu in balbezit. Dziubański haalt uit met een fantastische trap. Lecuyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Lambe is nu in balbezit. Lambe probeert naar een medespeler te passen. Veenstra heeft problemen om de bal te vangen. Veenstra haalt uit met een fantastische trap. Sarcos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Inworp. Bożek met de inworp. Dirmeier is nu in balbezit. Dirmeier draait met de bal, schiet en ... Paal!

14e minuut.
Klungelig pakt Dziubański de bal. Dziubański passt de bal met de wreef. Dirmeier rent richting de bal. Dirmeier draait met de bal, schiet en ... Łożyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f1 blue - Mount blanc 0:1

17e minuut.
Veenstra probeert naar een medespeler te passen. Bożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożek passt de bal zonder na te denken. Dirmeier rent richting de bal. Dirmeier haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Bożek probeert naar een medespeler te passen. Martelli controleert de bal met de borst. Martelli passt de bal met de wreef. Dirmeier rent richting de bal. Dirmeier schiet op doel. Lecuyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Klag geeft de bal voor. Inworp. Bożek met de inworp. Dirmeier rent richting de bal. Dirmeier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
f1 blue - Mount blanc 0:2

24e minuut.
Klag verovert de bal door een tackle van achteren. Klag geeft een hoge lob. Toomas kopt de bal weg. Dziubański is nu in balbezit. Dziubański schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Bastardo met een snelle inworp. Martelli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mertens. Martelli wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Martelli kan niet meer verder spelen. Zgrzęda komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Dziubański is nu in balbezit. Ogar is nu in balbezit. Dziubański onderschept slim de pass. Dziubański draait met de bal, schiet en ... Lecuyer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f1 blue - Mount blanc 0:3

35e minuut.
Dirmeier rent richting de bal. Dirmeier haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Łożyński de bal onder controle te krijgen. Bożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
López Pumarejo verovert de bal door een tackle van achteren. López Pumarejo geeft een lange en hoge pass. Bożek kopt de bal weg. Dirmeier rent richting de bal. Dirmeier draait met de bal, schiet en ... Lecuyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Łożyński heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
f1 blue - Mount blanc 0:4

40e minuut.
Toomas speelt de bal door. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda speelt de bal door. Dziubański bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziubański draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Fredgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Fredgaard geeft de bal voor. Bożek rent richting de bal. Dirmeier rent richting de bal. Dirmeier draait met de bal, schiet en ... Lecuyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
López Pumarejo met een sublieme pass. Widiarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Widiarto speelt de bal door. Dziubański rent richting de bal. Dziubański draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
f1 blue - Mount blanc 0:5

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trusiak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f1 blue 75%, Mount blanc 25%.
f1 blue - Mount blanc 0:5

49e minuut.
Kamocsai geeft de bal voor. López Pumarejo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Łożyński de bal. Dziubański is nu in balbezit. Dziubański draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Dirmeier de bal. Dirmeier haalt uit met een fantastische trap. Lecuyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Lambe geeft een hoge lob. Dziubański is nu in balbezit. Dziubański passt de bal zonder na te denken. Dirmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dirmeier schiet op doel. Lecuyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f1 blue - Mount blanc 0:6

54e minuut.
Klag rent richting de bal. Klag passt de bal zonder na te denken. Ogar heeft problemen om de bal te vangen. Dziubański is nu in balbezit. Dziubański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Klag geeft de bal voor. Inworp. Bożek met de inworp. Dirmeier is nu in balbezit. Dirmeier draait met de bal, schiet en ... Lecuyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dirmeier rent richting de bal. Zgrzęda probeert naar een medespeler te passen. Dirmeier rent richting de bal. Dirmeier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Dziubański bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziubański passt de bal in één keer door. Widiarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziubański is nu in balbezit. Dziubański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Buzinas kopt de bal weg. Klungelig pakt Lambe de bal. Lambe geeft een lange en hoge pass. Dirmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dirmeier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f1 blue - Mount blanc 0:7

66e minuut.
Cichacki komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Fredgaard met een sublieme pass. Bożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożek speelt de bal door. Dirmeier is nu in balbezit. Dirmeier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Cichacki passt de bal in één keer door. Buzinas is nu in balbezit. Toomas onderschept slim de pass. Klungelig pakt Dziubański de bal. Dziubański draait met de bal, schiet en ... Lecuyer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Ogar geeft een hoge lob. Lambe kopt de bal weg. Chambon rent richting de bal. Veenstra rent richting de bal. Veenstra draait met de bal, schiet en ... Sarcos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Veenstra is nu in balbezit. Veenstra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f1 blue - Mount blanc 1:7

80e minuut.
Trusiak passt de bal in één keer door. Dirmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dirmeier passt de bal met de wreef. Dziubański bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziubański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f1 blue 76%, Mount blanc 24%.
f1 blue - Mount blanc 1:7