Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ACM Zoliborz CZT Co Za Team
ACM Tactiek DOMINACJA
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 51.4
good Schieten formidable
good Passen good
good Verdedigen very good


9e minuut.
Daar is Messias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Messias geeft een hoge lob. Daar is Pieniacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stępiński rent richting de bal. Stępiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Rygorowicz is nu in balbezit. Rygorowicz probeert naar een medespeler te passen. Apaçık rent richting de bal. Apaçık draait met de bal, schiet en ... Stoppani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ACM Zoliborz - CZT Co Za Team 0:1

24e minuut.
Motta is nu in balbezit. Motta speelt de bal door. Pirlo rent richting de bal. Apaçık verovert de bal door een tackle van achteren. Apaçık haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ACM Zoliborz - CZT Co Za Team 0:2

31e minuut.
Gritta geeft de bal voor. Klungelig pakt Petrache de bal. Stępiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępiński haalt uit met een fantastische trap. Nawotczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ACM Zoliborz - CZT Co Za Team 1:2

32e minuut.
Vignolo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Vialli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vialli speelt de bal door. Stępiński rent richting de bal. Stępiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Petrache geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gritta de bal. Caramarin is nu in balbezit. Klungelig pakt Caramarin de bal. Caramarin schiet op doel. Stoppani bokst de bal weg.

40e minuut.
Vignolo rent richting de bal. Panteleev onderschept slim de pass. Panteleev passt de bal met de wreef. Apaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaçık schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACM Zoliborz 52%, CZT Co Za Team 48%.
ACM Zoliborz - CZT Co Za Team 1:2

46e minuut.
Vialli heeft problemen om de bal te vangen. Rygorowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Rygorowicz passt de bal met de wreef. Apaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaçık draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ACM Zoliborz - CZT Co Za Team 1:3

65e minuut.
Gritta kopt de bal weg. Galande bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępiński maakt een afschuwelijke overtreding. Stępiński krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Galande geeft de bal voor. Daar is Apaçık, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tonani bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaçık onderschept slim de pass. Apaçık schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Vignolo met een sublieme pass. Messias rent richting de bal. Motta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Motta krijgt een gele kaart. Messias raakt geblesseerd tijdens het duel. Tonani wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Rose rent richting de bal. Apaçık onderschept slim de pass. Frazier rent richting de bal. Apaçık onderschept slim de pass. Apaçık haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACM Zoliborz 53%, CZT Co Za Team 47%.
ACM Zoliborz - CZT Co Za Team 1:3