Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chicago-fire tsubasa new team
OOO Tactiek 343
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
32 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
58.7 gemiddelde waardering 37.8
excellent Schieten good
very good Passen adequate
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jędykiwiecz. Náray is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Virághalmy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cambo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Floruţ speelt de bal door. Conde is nu in balbezit. Conde geeft een lange en hoge pass. Cambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambo schiet op doel. Castelvecc bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Cambo passt de bal in één keer door. Floruţ rent richting de bal. Floruţ geeft een hoge lob. Cambo rent richting de bal. Cambo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chicago-fire - tsubasa new team 1:0

11e minuut.
Kopertowski probeert naar een medespeler te passen. Bulvas is nu in balbezit. Bulvas probeert naar een medespeler te passen. Cambo rent richting de bal. Cambo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Fenyő geeft een lange en hoge pass. Biscay kopt de bal weg. Cambo probeert de bal aan de voet te houden. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray haalt uit met een fantastische trap. Castelvecc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Skiba de bal. Skiba geeft een hoge lob. Pálfy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfy geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Roczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Conde geeft de bal voor. Choina onderschept slim de pass. Kopertowski geeft een hoge lob. Cambo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chicago-fire - tsubasa new team 2:0

17e minuut.
Cambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Cambo de bal. Cambo speelt de bal door. Náray rent richting de bal. Náray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chicago-fire - tsubasa new team 3:0

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Denia de bal onder controle te krijgen. Ginis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędykiwiecz onderschept slim de pass. Asimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Asimos draait met de bal, schiet en ... Espigulé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chicago-fire - tsubasa new team 3:1

22e minuut.
Klungelig pakt Náray de bal. Virághalmy bereikt de bal nog maar net als eerste. Virághalmy passt de bal zonder na te denken. Náray is nu in balbezit. Náray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Bulvas passt de bal zonder na te denken. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray passt de bal zonder na te denken. Cambo rent richting de bal. Cambo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Náray passt de bal in één keer door. Virághalmy is nu in balbezit. Virághalmy speelt de bal door. Klungelig pakt Náray de bal. Náray haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kopertowski rent richting de bal. Kopertowski passt de bal met de wreef. Cambo is nu in balbezit. Cambo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chicago-fire - tsubasa new team 4:1

37e minuut.
Virághalmy probeert naar een medespeler te passen. Kopertowski is nu in balbezit. Kopertowski probeert naar een medespeler te passen. Cambo is nu in balbezit. Cambo haalt uit met een fantastische trap. Castelvecc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
chicago-fire - tsubasa new team 5:1

40e minuut.
Roczyński met een sublieme pass. Virághalmy met een sublieme pass. Kopertowski probeert naar een medespeler te passen. Cambo rent richting de bal. Cambo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Cambo is nu in balbezit. Cambo passt de bal in één keer door. Náray is nu in balbezit. Náray schiet op doel. Castelvecc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
chicago-fire - tsubasa new team 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chicago-fire 28%, tsubasa new team 72%.
chicago-fire - tsubasa new team 6:1

49e minuut.
Fenyő rent richting de bal. Bulvas verovert de bal door een tackle van achteren. Bulvas speelt de bal door. Daar is Náray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Náray haalt uit met een fantastische trap. Castelvecc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Náray is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Skiba ... Strafschop! Náray is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Náray zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
chicago-fire - tsubasa new team 7:1

51e minuut.
Kopertowski is nu in balbezit. Kopertowski geeft een hoge lob. Cambo rent richting de bal. Cambo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chicago-fire - tsubasa new team 8:1

52e minuut.
Castelvecc trapt de bal weg van het doel. Bulvas kopt de bal weg. Cambo rent richting de bal. Cambo schiet op doel. Castelvecc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
chicago-fire - tsubasa new team 9:1

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Raguseo komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Conde passt de bal in één keer door. Náray heeft problemen om de bal te vangen. Náray passt de bal zonder na te denken. Cambo is nu in balbezit. Cambo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chicago-fire - tsubasa new team 10:1

62e minuut.
Náray is nu in balbezit. Raguseo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raguseo speelt de bal door. Cambo is nu in balbezit. Cambo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
chicago-fire - tsubasa new team 11:1

64e minuut.
Floruţ probeert naar een medespeler te passen. Kopertowski met een sublieme pass. Daar is Cambo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Roczyński speelt de bal door. Asimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde begaat een overtreding. Conde krijgt een gele kaart.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talenciak komt het veld opgelopen. Grzebinoga komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Bulvas met een sublieme pass. Daar is Náray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talenciak is nu in balbezit. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray schiet op doel. Castelvecc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Skiba is nu in balbezit. Talenciak onderschept slim de pass. Talenciak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bulvas neemt de hoekschop. Talenciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Talenciak schiet op doel. Castelvecc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
chicago-fire - tsubasa new team 12:1

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stilyanov komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Grzebinoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Raguseo de bal. Raguseo passt de bal met de wreef. Náray is nu in balbezit. Náray draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Biscay passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Choina de bal onder controle te krijgen. Náray is nu in balbezit. Náray schiet op doel. Castelvecc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chicago-fire - tsubasa new team 13:1

90e minuut.
Talenciak is nu in balbezit. Skiba rent richting de bal. Talenciak onderschept slim de pass. Talenciak draait met de bal, schiet en ... Castelvecc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
chicago-fire - tsubasa new team 14:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chicago-fire 30%, tsubasa new team 70%.
chicago-fire - tsubasa new team 14:1