Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-06 19:44
  • Competitiewedstrijd: Liga V.069
  • Stadion: Barkowo Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 6679
Barkowo United Wściekłe jaguary
YOu Tactiek 433
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
32.1 gemiddelde waardering 62.3
poor Schieten outstanding
average Passen formidable
poor Verdedigen good


21e minuut.
Foulon onderschept slim de pass. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura geeft een lange en hoge pass. Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu draait met de bal, schiet en ... Boiocchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - Wściekłe jaguary 0:1

22e minuut.
Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloniak met een sublieme pass. Montcada bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciunescu onderschept slim de pass. Crăciunescu draait met de bal, schiet en ... Milik bokst de bal weg.

23e minuut.
Opaliński geeft de bal voor. Lars kopt de bal weg. Daar is Segura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Segura haalt uit met een fantastische trap. Boiocchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - Wściekłe jaguary 0:2

26e minuut.
Pitt passt de bal met de wreef. Hurduc speelt de bal door. Saidullah probeert naar een medespeler te passen. Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu schiet op doel. Boiocchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - Wściekłe jaguary 0:3

30e minuut.
Montcada met een sublieme pass. Lars is nu in balbezit. Lars passt de bal in één keer door. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura schiet op doel. Boiocchi bokst de bal weg. Segura is nu in balbezit. Segura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - Wściekłe jaguary 0:4

35e minuut.
Boiocchi met een sublieme pass. Montcada kopt de bal weg. Herghelegiu is nu in balbezit. Lars rent richting de bal. Lars draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Klofáč passt de bal zonder na te denken. Foulon is nu in balbezit. Foulon passt de bal zonder na te denken. Segura is nu in balbezit. Segura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - Wściekłe jaguary 0:5

37e minuut.
Klofáč probeert naar een medespeler te passen. Foulon rent richting de bal. Foulon passt de bal in één keer door. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura draait met de bal, schiet en ... Boiocchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura schiet op doel. De bal raakt de paal. Boiocchi probeert wanhopig de bal te grijpen. Lars is nu in balbezit. Lars schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bedryj onderschept slim de pass. Saidullah rent richting de bal. Saidullah passt de bal zonder na te denken. Lars bereikt de bal nog maar net als eerste. Lars schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Lars haalt uit met een fantastische trap. Iloniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura schiet op doel. Boiocchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - Wściekłe jaguary 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barkowo United 76%, Wściekłe jaguary 24%.
Barkowo United - Wściekłe jaguary 0:6

50e minuut.
Straňan bereikt de bal nog maar net als eerste. Straňan geeft een lange en hoge pass. Crăciunescu kopt de bal weg. Parti probeert de bal met de borst te controleren. Parti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Saidullah probeert de bal met de borst te controleren. Saidullah geeft een hoge lob. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - Wściekłe jaguary 0:7

53e minuut.
Miauczyński geeft een hoge lob. Daar is Segura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Segura kopt de bal weg. Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap. Boiocchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Doeltrap. Boiocchi trapt de bal weg. Klofáč kopt de bal weg. Segura is nu in balbezit. Segura haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Straňan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Foulon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Segura is nu in balbezit. Segura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Saidullah kopt de bal weg. Klungelig pakt Fedak de bal. Montcada met een sublieme pass. Lars rent richting de bal. Lars schiet op doel. Boiocchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Montcada passt de bal in één keer door. Foulon is nu in balbezit. Foulon geeft een hoge lob. Segura is nu in balbezit. Segura haalt uit met een fantastische trap. Boiocchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Pitt geeft de bal voor. Miauczyński rent richting de bal. Miauczyński geeft een lange en hoge pass. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu draait met de bal, schiet en ... Boiocchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - Wściekłe jaguary 0:8

67e minuut.
Straňan kopt de bal weg. Fedak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lars. Lars krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Foulon rent richting de bal. Foulon met een sublieme pass. Segura rent richting de bal. Segura schiet op doel. Boiocchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - Wściekłe jaguary 0:9

73e minuut.
Montcada bereikt de bal nog maar net als eerste. Montcada geeft een lange en hoge pass. Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap. Boiocchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - Wściekłe jaguary 0:10

74e minuut.
Foulon met een snelle inworp. Montcada geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Herghelegiu de bal. Herghelegiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - Wściekłe jaguary 0:11

81e minuut.
Foulon passt de bal met de wreef. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Straňan. Straňan krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Csákányi probeert naar een medespeler te passen. Saidullah rent richting de bal. Saidullah passt de bal zonder na te denken. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu schiet op doel. Boiocchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Segura krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Miauczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saidullah bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - Wściekłe jaguary 0:12

90e minuut.
Csákányi geeft een hoge lob. Bedryj probeert de bal aan de voet te houden. Saidullah kopt de bal weg. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - Wściekłe jaguary 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barkowo United 74%, Wściekłe jaguary 26%.
Barkowo United - Wściekłe jaguary 0:13