Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-11 19:44
  • Competitiewedstrijd: Liga V.069
  • Stadion: Harnaś arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 21513
Wściekłe jaguary Elite Club
442 Tactiek Elite-P
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.1 gemiddelde waardering 52.5
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen formidabel


2e minuut.
Kormány geeft een lange en hoge pass. Daar is Opaliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azeite is nu in balbezit. Zaloga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaloga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Pozo geeft een hoge lob. Opaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Azeite. Azeite krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Pozo onderschept slim de pass. Pozo met een sublieme pass. Patakfalvi speelt de bal door. Zaloga heeft problemen om de bal te vangen. Zaloga haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Pozo verovert de bal door een tackle van achteren. Pozo met een sublieme pass. Saidullah rent richting de bal. Saidullah geeft de bal voor. Segura springt en kopt de bal. Uyanık bokst de bal weg. Herghelegiu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Elite Club 1:0

27e minuut.
Herghelegiu speelt de bal door. Foulon is nu in balbezit. Foulon probeert naar een medespeler te passen. Segura rent richting de bal. Segura schiet op doel. Uyanık probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Azeite geeft een lange en hoge pass. Zaloga is nu in balbezit. Hurduc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zaloga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zaloga zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Milik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wściekłe jaguary - Elite Club 1:1

39e minuut.
Azeite geeft een hoge lob. Opaliński rent richting de bal. Zaloga onderschept slim de pass. Zaloga draait met de bal, schiet en ... Milik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Elite Club 1:2

42e minuut.
Seragnoli geeft een hoge lob. Azeite kopt de bal weg. Zaloga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaloga schiet op doel. Milik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Elite Club 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wściekłe jaguary 50%, Elite Club 50%.
Wściekłe jaguary - Elite Club 1:3

49e minuut.
Miauczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miauczyński geeft een lange en hoge pass. Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap. Uyanık maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Elite Club 2:3

50e minuut.
Opaliński passt de bal met de wreef. Foulon rent richting de bal. Foulon geeft de bal voor. Herghelegiu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Patakfalvi speelt de bal door. Roca is nu in balbezit. Roca probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hurduc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaloga is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Lars kopt de bal weg. Gomez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Segura rent richting de bal. Segura schiet op doel. Uyanık maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Foulon is nu in balbezit. Wichowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wichowski probeert naar een medespeler te passen. Zaloga rent richting de bal. Zaloga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Zaloga rent richting de bal. Met opzet legt Hurduc zijn tegenspeler op de grond. Zaloga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kormány met een snel genomen vrije trap. Zaloga springt en kopt de bal. Milik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Foulon speelt de bal door. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura haalt uit met een fantastische trap. Uyanık probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wściekłe jaguary - Elite Club 3:3

64e minuut.
Roca met de inworp. Kormány geeft een hoge lob. Opaliński heeft problemen om de bal te vangen. Azeite rent richting de bal. Azeite haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Elite Club 3:4

82e minuut.
Gomez geeft een hoge lob. Daar is Klofáč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roca probeert naar een medespeler te passen. Zaloga is nu in balbezit. Zaloga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Miauczyński geeft een hoge lob. Foulon rent richting de bal. Foulon speelt de bal door. Lars geeft de bal voor. Herghelegiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Uyanık verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Miauczyński is nu in balbezit. Miauczyński passt de bal in één keer door. Saidullah rent richting de bal. Saidullah geeft een hoge lob. Segura maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wściekłe jaguary 41%, Elite Club 59%.
Wściekłe jaguary - Elite Club 3:4