Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elite Club P23 GORNIK ZABRZE
Elite-P Tactiek TG99
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 40.2
very good Schieten adequate
good Passen average
good Verdedigen adequate


21e minuut.
Czapnik rent richting de bal. Czapnik passt de bal in één keer door. Arvelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arvelo schiet op doel. Waleczek probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Vasković verovert de bal door een tackle van achteren. Vasković geeft een lange en hoge pass. Zaloga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaloga haalt uit met een fantastische trap. Imbert probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Seragnoli onderschept slim de pass. Seragnoli geeft een hoge lob. Azeite is nu in balbezit. Azeite schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Club - P23 GORNIK ZABRZE 1:0

33e minuut.
Dworzyński geeft de bal voor. Vasković rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gallino. Gallino krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Klungelig pakt Alescio de bal. Pozo onderschept slim de pass. Pozo geeft een hoge lob. Zaloga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaloga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Burkay verovert de bal door een tackle van achteren. Burkay probeert naar een medespeler te passen. Zaloga rent richting de bal. Azeite is nu in balbezit. Azeite haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elite Club 53%, P23 GORNIK ZABRZE 47%.
Elite Club - P23 GORNIK ZABRZE 1:0

48e minuut.
Vasković geeft een hoge lob. Daar is Roca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roca passt de bal zonder na te denken. Zaloga is nu in balbezit. Zaloga schiet op doel. Imbert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Patakfalvi is nu in balbezit. Patakfalvi probeert naar een medespeler te passen. Roca rent richting de bal. Roca geeft een hoge lob. Azeite krijgt zijn hoofd ertegen. Imbert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Gallino geeft de bal voor. Inworp. Vasković met de inworp. Patakfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patakfalvi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Patakfalvi speelt de bal door. Azeite bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakatsanis verovert de bal door een tackle van achteren. Zaloga onderschept slim de pass. Zaloga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Tataroğlu geeft de bal voor. Klungelig pakt Dworzyński de bal. Zaloga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaloga draait met de bal, schiet en ... Imbert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Club - P23 GORNIK ZABRZE 2:0

78e minuut.
Waleczek is nu in balbezit. Waleczek geeft de bal voor. Roca is nu in balbezit. Roca passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zaloga de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Przyjemski verovert de bal door een tackle van achteren. Wichowski onderschept slim de pass. Wichowski geeft een lange en hoge pass. Zaloga is nu in balbezit. Zaloga draait met de bal, schiet en ... Imbert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elite Club 39%, P23 GORNIK ZABRZE 61%.
Elite Club - P23 GORNIK ZABRZE 2:0