Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - KS Marco
def edit Tactiek 4312
44% Balbezit 56%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.2 gemiddelde waardering 48.8
poor Schieten very good
average Passen solid
weak Verdedigen adequate


5e minuut.
Kusak speelt de bal door. Daar is De Tomaso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Tomaso speelt de bal door. Athanasoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasoulas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Fogar kopt de bal weg. Urazliev is nu in balbezit. Urazliev passt de bal in één keer door. Athanasoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasoulas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Maibach kopt de bal weg. Fogar rent richting de bal. Fogar geeft de bal voor. Athanasoulas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - KS Marco 0:1

12e minuut.
Trizas probeert naar een medespeler te passen. Bellozo is nu in balbezit. Bellozo passt de bal met de wreef. Athanasoulas is nu in balbezit. Athanasoulas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De Tomaso probeert naar een medespeler te passen. Bonin heeft problemen om de bal te vangen. Bonin onderschept slim de pass. Fermin rent richting de bal. Fermin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Doeltrap. Lanaris met een harde bal richting middenveld. Fogar met een sublieme pass. Athanasoulas rent richting de bal. Athanasoulas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Daar is Fogar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fogar met een sublieme pass. Urazliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Urazliev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - KS Marco 0:2

24e minuut.
Maibach geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fermin met de inworp. Fogar is nu in balbezit. Fogar geeft een lange en hoge pass. Quirós probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Trizas speelt de bal door. Rodzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodzik passt de bal met de wreef. Athanasoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasoulas schiet op doel. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Athanasoulas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fogar de bal. Fogar probeert naar een medespeler te passen. Urazliev is nu in balbezit. Urazliev schiet op doel. De bal raakt de paal. Quirós bokst de bal weg. Athanasoulas rent richting de bal. Athanasoulas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - KS Marco 0:3

33e minuut.
Trizas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wink de bal. Solomon rent richting de bal. Athanasoulas verovert de bal door een tackle van achteren. Athanasoulas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kusak speelt de bal door. Fogar is nu in balbezit. Fogar passt de bal met de wreef. Fermin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fermin geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Kusak kan de bal niet met de borst controleren. Kusak met een sublieme pass. Athanasoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasoulas haalt uit met een fantastische trap. Quirós werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - KS Marco 0:4

45e minuut.
Urazliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Urazliev speelt de bal door. Athanasoulas is nu in balbezit. Athanasoulas haalt uit met een fantastische trap. Quirós probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - KS Marco 0:5

45e minuut.
Cardemil komt het veld opgelopen. Garzón komt het veld opgelopen. Madec komt het veld opgelopen. Staples komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 85%, KS Marco 15%.
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - KS Marco 0:5

48e minuut.
Ice bereikt de bal nog maar net als eerste. Fermin verovert de bal door een tackle van achteren. Fermin met een sublieme pass. Athanasoulas is nu in balbezit. Athanasoulas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Kusak probeert de bal aan de voet te houden. Garzón is nu in balbezit. Urazliev verovert de bal door een tackle van achteren. Urazliev geeft de bal voor. Athanasoulas maakt een snoekduik en kopt de bal. Quirós verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Solomon heeft problemen om de bal te vangen. Athanasoulas rent richting de bal. Athanasoulas met een sublieme pass. Urazliev is nu in balbezit. Urazliev haalt uit met een fantastische trap. Quirós bokst de bal weg.

59e minuut.
Neacşu geeft een lange en hoge pass. De Tomaso rent richting de bal. De Tomaso passt de bal in één keer door. Athanasoulas is nu in balbezit. Athanasoulas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Quirós trapt de bal weg. Kusak kopt de bal weg. Athanasoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasoulas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Urazliev is nu in balbezit. Urazliev passt de bal met de wreef. Athanasoulas rent richting de bal. Athanasoulas schiet op doel. Quirós probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Neacşu kopt de bal weg. Kusak geeft de bal voor. Urazliev probeert naar een medespeler te passen. Athanasoulas is nu in balbezit. Athanasoulas schiet op doel. Quirós kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - KS Marco 0:6

65e minuut.
Staples probeert naar een medespeler te passen. De Tomaso controleert de bal met de borst. De Tomaso geeft een hoge lob. Urazliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Urazliev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - KS Marco 0:7

72e minuut.
De Tomaso verovert de bal door een tackle van achteren. De Tomaso passt de bal zonder na te denken. Kusak geeft de bal voor. Athanasoulas springt en kopt de bal. Quirós maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - KS Marco 0:8

75e minuut.
Fogar kopt de bal weg. Klungelig pakt Cardemil de bal. Fermin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fermin geeft de bal voor. Athanasoulas maakt een snoekduik en kopt de bal. Quirós probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Athanasoulas haalt uit met een fantastische trap. Quirós met een sublieme pass. Kusak kopt de bal weg. Urazliev is nu in balbezit. Urazliev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Trizas probeert de bal met de borst te controleren. Kusak onderschept slim de pass. Kusak met een sublieme pass. Athanasoulas is nu in balbezit. Athanasoulas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Trizas is nu in balbezit. Neacşu onderschept slim de pass. Neacşu speelt de bal door. Fermin rent richting de bal. Fermin geeft een hoge lob. Quirós bokst de bal weg.

87e minuut.
Madec geeft een lange en hoge pass. Cardemil kopt de bal weg. Urazliev is nu in balbezit. Urazliev schiet op doel. Quirós maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - KS Marco 0:9

90e minuut.
Athanasoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasoulas geeft een hoge lob. Fogar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogar geeft een lange en hoge pass. Athanasoulas springt en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 87%, KS Marco 13%.
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - KS Marco 0:9