Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-31 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.080
  • Stadion: pepeteam Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 24913
FC Kauczuki FC GRZYBEK #2
nadzieja Tactiek 4#4#2.vol
50% Balbezit 50%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.9 gemiddelde waardering 62.6
redelijk Schieten uitmuntend
redelijk Passen uitstekend
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Moder met de inworp. Häberli geeft een lange en hoge pass. Daar is Gałusa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jagodics bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodics haalt uit met een fantastische trap. Olivais kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Gałusa trapt de bal weg van het doel. Moder kopt de bal weg. Attuati rent richting de bal. Attuati draait met de bal, schiet en ... Olivais maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

7e minuut.
Häberli passt de bal in één keer door. Attuati heeft problemen om de bal te vangen. Häberli rent richting de bal. Attuati rent richting de bal. Attuati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Gąsiennica kopt de bal weg. Jagodics rent richting de bal. Jagodics geeft een lange en hoge pass. Attuati bereikt de bal nog maar net als eerste. Attuati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Jagodics bereikt de bal nog maar net als eerste. Häberli is nu in balbezit. Jagodics bereikt de bal nog maar net als eerste. Häberli geeft een hoge lob. Attuati springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Olivais trapt de bal weg. Häberli controleert de bal met de borst. Häberli met een sublieme pass. Attuati is nu in balbezit. Attuati draait met de bal, schiet en ... Olivais bokst de bal weg.

16e minuut.
Anzaloni speelt de bal door. Attuati is nu in balbezit. Jagodics bereikt de bal nog maar net als eerste. Attuati is nu in balbezit. Attuati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Häberli speelt de bal door. Attuati rent richting de bal. Attuati passt de bal in één keer door. Jagodics bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodics draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Anzaloni probeert naar een medespeler te passen. Jagodics is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nowina. Nowina krijgt een gele kaart. Jagodics is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anzaloni met een snel genomen vrije trap. Attuati is nu in balbezit. Attuati haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Inworp. Nowina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anzaloni geeft een lange en hoge pass. Jagodics is nu in balbezit. Jagodics schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Attuati haalt uit met een fantastische trap. Olivais probeert naar een medespeler te passen. Anzaloni kopt de bal weg. Attuati is nu in balbezit. Attuati draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Firoud rent richting de bal. Jagodics onderschept slim de pass. Rizaris rent richting de bal. Jagodics onderschept slim de pass. Jagodics draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kauczuki 72%, FC GRZYBEK #2 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kauczuki - FC GRZYBEK #2 0:0

48e minuut.
Attuati rent richting de bal. Kuśmierzak verovert de bal door een tackle van achteren. Kuśmierzak geeft een hoge lob. Gąsiennica geeft een lange en hoge pass. Jagodics krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Gąsiennica geeft de bal voor. Attuati kopt de bal weg. Gałusa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jagodics is nu in balbezit. Jagodics schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jagodics rent richting de bal. Jagodics haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kauczuki - FC GRZYBEK #2 0:1

55e minuut.
Inworp. Nowina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anzaloni geeft een hoge lob. Attuati rent richting de bal. Attuati draait met de bal, schiet en ... Olivais verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Taborski rent richting de bal. Gąsiennica verovert de bal door een tackle van achteren. Gąsiennica geeft een hoge lob. Attuati bereikt de bal nog maar net als eerste. Attuati schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kuśmierzak is nu in balbezit. Kuśmierzak geeft de bal voor. Inworp. Häberli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moder geeft de bal voor. Olivais probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jagodics is nu in balbezit. Jagodics haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kauczuki - FC GRZYBEK #2 0:2

66e minuut.
Karzełek passt de bal zonder na te denken. Taborski rent richting de bal. Gaggiano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gaggiano krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Anzaloni met de inworp. Häberli rent richting de bal. Häberli geeft de bal voor. Attuati maakt een snoekduik en kopt de bal. Olivais maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kauczuki - FC GRZYBEK #2 0:3

70e minuut.
Taborski rent richting de bal. Grosics onderschept slim de pass. Grosics geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Attuati de bal. Attuati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kauczuki - FC GRZYBEK #2 0:4

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šakalnis komt het veld opgelopen. Anzaloni met de inworp. Häberli bereikt de bal nog maar net als eerste. Häberli geeft een lange en hoge pass. Olivais verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Attuati rent richting de bal. Attuati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kauczuki - FC GRZYBEK #2 0:5

77e minuut.
Blum komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Kościukiewicz is nu in balbezit. Häberli rent richting de bal. Häberli probeert naar een medespeler te passen. Šakalnis is nu in balbezit. Šakalnis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Rybáň geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gałusa de bal. Šakalnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Blum is nu in balbezit. Blum schiet op doel. Paal! Firoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Šakalnis onderschept slim de pass. Šakalnis draait met de bal, schiet en ... Olivais bokst de bal weg.

83e minuut.
Gąsiennica is nu in balbezit. Gąsiennica speelt de bal door. Šakalnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Blum bereikt de bal nog maar net als eerste. Blum schiet op doel. Olivais verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kauczuki 76%, FC GRZYBEK #2 24%.
FC Kauczuki - FC GRZYBEK #2 0:5