Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Devils Korea bielawy fc
DevilsDD Tactiek nowa6
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
53.9 gemiddelde waardering 54
formidable Schieten solid
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Rodighiéro verovert de bal door een tackle van achteren. Rotariu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rodighiéro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piechniczek met een snel genomen vrije trap. Rodighiéro heeft problemen om de bal te vangen. Rodighiéro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Devils Korea - bielawy fc 1:0

4e minuut.
Šurkus probeert naar een medespeler te passen. Rodighiéro is nu in balbezit. Pichokov is nu in balbezit. Rodighiéro rent richting de bal. Rodighiéro draait met de bal, schiet en ... Kothencz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Sękowski heeft problemen om de bal te vangen. Sękowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Sofianopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Daar is Asprilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piankowski verovert de bal door een tackle van achteren. Piankowski geeft een lange en hoge pass. Rodighiéro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodighiéro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Fąk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fąk passt de bal zonder na te denken. Piechniczek met een sublieme pass. Rodighiéro is nu in balbezit. Rodighiéro schiet op doel. Kothencz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Miś verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Devils Korea - bielawy fc 2:0

37e minuut.
Pichokov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodighiéro is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Jędykiwiecz ... Strafschop! Rodighiéro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Felix neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Kothencz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Felix bereikt de bal nog maar net als eerste. Felix draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Rodighiéro verovert de bal door een tackle van achteren. Rodighiéro speelt de bal door. Felix is nu in balbezit. Felix draait met de bal, schiet en ... Kothencz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Devils Korea - bielawy fc 3:0

43e minuut.
Piankowski geeft een lange en hoge pass. Felix rent richting de bal. Felix passt de bal met de wreef. Rodighiéro rent richting de bal. Rodighiéro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Devils Korea - bielawy fc 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devils Korea 48%, bielawy fc 52%.
Devils Korea - bielawy fc 4:0

48e minuut.
Orama kopt de bal weg. Daar is Miś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felix is nu in balbezit. Felix draait met de bal, schiet en ... Kothencz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Devils Korea - bielawy fc 5:0

58e minuut.
Wojtaszewski is nu in balbezit. Piechniczek verovert de bal door een tackle van achteren. Piechniczek passt de bal met de wreef. Felix is nu in balbezit. Felix schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kothencz trapt de bal weg. Trawka kopt de bal weg. Złotnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Sofianopoulos is nu in balbezit. Sofianopoulos geeft een hoge lob. Rodighiéro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodighiéro schiet op doel. Kothencz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Devils Korea - bielawy fc 6:0

70e minuut.
Kulisz speelt de bal door. Daar is Trawka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trawka passt de bal zonder na te denken. Złotnicki is nu in balbezit. Złotnicki schiet op doel. Šurkus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Šurkus met een sublieme pass. Klungelig pakt Maurel de bal. Rodighiéro rent richting de bal. Rodighiéro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Piechniczek kopt de bal weg. Maurel rent richting de bal. Met opzet legt Rodighiéro zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Rodighiéro moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rodighiéro schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

85e minuut.
Piechniczek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Orama de bal. Orama speelt de bal door. Felix is nu in balbezit. Felix schiet op doel. Kothencz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Kulisz passt de bal in één keer door. Sękowski speelt de bal door. Klungelig pakt Konowalczyk de bal. Asprilla is nu in balbezit. Asprilla draait met de bal, schiet en ... Šurkus bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devils Korea 60%, bielawy fc 40%.
Devils Korea - bielawy fc 6:0