Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-24 21:21
  • Competitiewedstrijd: Division II.01
  • Stadion: YNWA
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 34154
ANFIELD LFC Hajduk Split
tre4tre Tactiek mrHighNarrow
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
56.5 gemiddelde waardering 54.5
uitstekend Schieten solide
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


11e minuut.
Bergkamp rent richting de bal. Melamed legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bergkamp raakt geblesseerd tijdens het duel. Macleod legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Capranov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Hajduk Split 1:0

21e minuut.
Ochoa met een sublieme pass. Muñoz heeft problemen om de bal te vangen. Araúz begaat een overtreding. Araúz krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Ochoa met een sublieme pass. Muñoz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gyánó. Gyánó krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa geeft de bal voor. Golequente is nu in balbezit. Golequente draait met de bal, schiet en ... Postoacă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ANFIELD LFC - Hajduk Split 1:1

30e minuut.
Melamed met een sublieme pass. Klungelig pakt Muñoz de bal. Stefani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stefani krijgt een gele kaart. Muñoz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Golequente neemt de penalty, wat een uithaal! Postoacă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Golequente is nu in balbezit. Golequente schiet op doel. Postoacă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Bochinsky passt de bal met de wreef. Pimienta is nu in balbezit. Bergkamp verovert de bal door een tackle van achteren. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel. Capranov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 49%, Hajduk Split 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ANFIELD LFC - Hajduk Split 1:1

52e minuut.
Muñoz geeft een lange en hoge pass. Gyánó rent richting de bal. Dademasch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dademasch krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Araúz verovert de bal door een tackle van achteren. Araúz passt de bal in één keer door. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp schiet op doel. Capranov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Vujinović maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Hajduk Split 2:1

55e minuut.
Bryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefani met een sublieme pass. Macleod rent richting de bal. Macleod draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Hajduk Split 3:1

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferguson komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Michelazzi komt het veld opgelopen. Məmmədoğlu komt het veld opgelopen.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Məmmədoğlu met een sublieme pass. Macleod controleert de bal met de borst. Macleod schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Məmmədoğlu rent richting de bal. Məmmədoğlu geeft een hoge lob. Daar is Bišćan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap. Capranov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ferguson stond buitenspel. Milewski komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Stefani geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muñoz met de inworp. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch schiet op doel. Postoacă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 33%, Hajduk Split 67%.
ANFIELD LFC - Hajduk Split 3:1