Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hajduk Split ANFIELD LFC
mrHighNarrow Tactiek tre4tre
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
53.3 gemiddelde waardering 57
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen formidabel


1e minuut.
Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Voda verovert de bal door een tackle van achteren. Voda geeft een lange en hoge pass. Macleod is nu in balbezit. Macleod haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Macleod haalt uit met een fantastische trap. Daar is Pimienta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Məmmədoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədoğlu geeft de bal voor. Macleod krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Frollà probeert naar een medespeler te passen. Melamed rent richting de bal. Melamed speelt de bal door. Golequente rent richting de bal. Golequente haalt uit met een fantastische trap. Paal!

36e minuut.
Melamed speelt de bal door. Perilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Perilla passt de bal met de wreef. Frollà rent richting de bal. Frollà haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - ANFIELD LFC 1:0

41e minuut.
Araúz geeft een hoge lob. Ferguson maakt een snoekduik en kopt de bal. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert bin Yardan de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Araúz is nu in balbezit. Araúz met een sublieme pass. Ferguson rent richting de bal. Ferguson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hajduk Split - ANFIELD LFC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajduk Split 63%, ANFIELD LFC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hajduk Split - ANFIELD LFC 1:1

53e minuut.
Klungelig pakt Araúz de bal. Araúz geeft de bal voor. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - ANFIELD LFC 1:2

55e minuut.
Melamed rent richting de bal. Pałyga onderschept slim de pass. Pałyga geeft een hoge lob. Macleod rent richting de bal. Macleod schiet op doel. Capranov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - ANFIELD LFC 1:3

59e minuut.
Milewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Araúz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araúz met een sublieme pass. Macleod is nu in balbezit. Macleod haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Capranov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ferguson stond buitenspel. Michelazzi komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Macleod probeert de bal met de borst te controleren. Pimienta bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod onderschept slim de pass. Vujinović rent richting de bal. Vujinović haalt uit met een fantastische trap. Capranov bokst de bal weg.

69e minuut.
Araúz passt de bal zonder na te denken. Milewski speelt de bal door. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel. Capranov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Capranov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Perilla speelt de bal door. Melamed probeert naar een medespeler te passen. Muñoz rent richting de bal. Muñoz geeft een lange en hoge pass. Frollà springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Daar is Ferguson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macleod is nu in balbezit. Pimienta verovert de bal door een tackle van achteren. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Klungelig pakt Bryła de bal. Vujinović verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Məmmədoğlu zal de hoekschop nemen. Macleod maakt een snoekduik en kopt de bal. Capranov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Bišćan neemt vlug de vrije trap. Perilla kopt de bal weg. Golequente is nu in balbezit. Golequente draait met de bal, schiet en ... Kmetovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - ANFIELD LFC 2:3

83e minuut.
Milewski speelt de bal door. Məmmədoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədoğlu geeft een lange en hoge pass. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Michelazzi kopt de bal weg. Buitenspel voor Macleod. Goede buitenspelval van de verdediging. Pimienta maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Golequente is nu in balbezit. Golequente haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajduk Split 55%, ANFIELD LFC 45%.
Hajduk Split - ANFIELD LFC 2:3