Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Stiffs ANFIELD LFC
SUTer -RW Tactiek tre4tre
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
59.2 gemiddelde waardering 59.6
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Bergkamp passt de bal in één keer door. Garştea geeft een hoge lob. Czerwek speelt de bal door. Vujinović rent richting de bal. Vujinović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Łuszcz rent richting de bal. Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky speelt de bal door. Macleod rent richting de bal. Macleod schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stiffs - ANFIELD LFC 0:1

9e minuut.
Araúz verovert de bal door een tackle van achteren. Araúz probeert naar een medespeler te passen. Bochinsky is nu in balbezit. Bochinsky geeft een lange en hoge pass. Macleod maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Tryba probeert naar een medespeler te passen. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp passt de bal in één keer door. Vujinović is nu in balbezit. Vujinović draait met de bal, schiet en ... Mirea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Buzio geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tryba met een snelle inworp. Vujinović is nu in balbezit. Vujinović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Tovagliari passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lengyel de bal. Lengyel passt de bal in één keer door. Augustenborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Augustenborg haalt uit met een fantastische trap. Kmetovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Kmetovski trapt de bal weg van het doel. Araúz probeert naar een medespeler te passen. Bochinsky rent richting de bal. Bochinsky geeft de bal voor. Macleod krijgt zijn hoofd ertegen. Mirea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Lengyel rent richting de bal. Araúz onderschept slim de pass. Araúz geeft de bal voor. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Tovagliari bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tovagliari. Czerwek moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Czerwek kan niet meer verder spelen. Məmmədoğlu komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Tovagliari is nu in balbezit. Tovagliari geeft de bal voor. Gyánó kopt de bal weg. Lengyel geeft een hoge lob. Best krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Stiffs - ANFIELD LFC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Stiffs 63%, ANFIELD LFC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Stiffs - ANFIELD LFC 1:1

53e minuut.
Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod is nu in balbezit. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Tryba kopt de bal weg. Bochinsky is nu in balbezit. Łuszcz met een sublieme pass. Bochinsky geeft de bal voor. Bergkamp krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Łuszcz geeft een lange en hoge pass. Tryba kopt de bal weg. Tovagliari heeft problemen om de bal te vangen. Araúz geeft een hoge lob. Vujinović maakt een snoekduik en kopt de bal. Mirea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Hermans onderschept slim de pass. Hermans geeft een lange en hoge pass. Araúz speelt de bal door. Məmmədoğlu is nu in balbezit. Məmmədoğlu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Ferguson komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tryba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky geeft de bal voor. Bergkamp maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stiffs - ANFIELD LFC 1:2

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milewski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Stiffs 63%, ANFIELD LFC 37%.
The Stiffs - ANFIELD LFC 1:2