Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-31 21:21
  • Competitiewedstrijd: Division II.01
  • Stadion: YNWA
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 40469
ANFIELD LFC CanOnlyGetBetter
tre4tre Tactiek 4312a
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 1
57.3 gemiddelde waardering 60.8
excellent Schieten formidable
solid Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Voda geeft een hoge lob. McMahon bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod rent richting de bal. Macleod haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - CanOnlyGetBetter 1:0

11e minuut.
Romstedt is nu in balbezit. Romstedt geeft een hoge lob. Daar is Stefani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pungă rent richting de bal. Pungă draait met de bal, schiet en ... Kmetovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Bochinsky met een sublieme pass. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bereményi. Bereményi krijgt een gele kaart. Bergkamp is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Araúz met een snel genomen vrije trap. Bergkamp maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Francesi verovert de bal door een tackle van achteren. Francesi geeft een lange en hoge pass. Mardesich is nu in balbezit. Gyánó onderschept slim de pass. Gyánó geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Severino verovert de bal door een tackle van achteren. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. McMahon onderschept slim de pass. McMahon geeft een lange en hoge pass. Mardesich bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Məmmədoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədoğlu met een sublieme pass. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Stefani geeft de bal voor. Voda probeert de bal aan de voet te houden. Mardesich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardesich draait met de bal, schiet en ... Kmetovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ANFIELD LFC - CanOnlyGetBetter 1:1

43e minuut.
Macleod kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Butler de bal onder controle te krijgen. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap. Bowen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - CanOnlyGetBetter 2:1

44e minuut.
Romstedt geeft een hoge lob. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă onderschept slim de pass. Pungă schiet op doel. Kmetovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 48%, CanOnlyGetBetter 52%.
ANFIELD LFC - CanOnlyGetBetter 2:1

49e minuut.
Stefani is nu in balbezit. Stefani met een sublieme pass. Bochinsky rent richting de bal. Bochinsky geeft een lange en hoge pass. Macleod springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Araúz passt de bal zonder na te denken. Məmmədoğlu rent richting de bal. Məmmədoğlu passt de bal met de wreef. Vujinović rent richting de bal. Vujinović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - CanOnlyGetBetter 3:1

50e minuut.
Berić komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Bergkamp geeft een lange en hoge pass. Berić heeft problemen om de bal te vangen. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - CanOnlyGetBetter 4:1

56e minuut.
Məmmədoğlu is nu in balbezit. Məmmədoğlu geeft de bal voor. Butler is nu in balbezit. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović schiet op doel. Bowen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Francesi met een snelle inworp. Romstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Romstedt geeft de bal voor. Pungă springt en kopt de bal. Daar is Gyánó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kmetovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. McMahon met een sublieme pass. Mardesich rent richting de bal. Mardesich draait met de bal, schiet en ... Kmetovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - CanOnlyGetBetter 4:2

70e minuut.
Inworp. Ferguson komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Francesi geeft de bal voor. Mardesich bereikt de bal nog maar net als eerste. Voda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mardesich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mardesich kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Golding komt het veld opgelopen. Gomez komt het veld opgelopen. Milewski komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Berić is nu in balbezit. Bergkamp onderschept slim de pass. Bergkamp passt de bal met de wreef. Macleod rent richting de bal. Macleod schiet op doel. Bowen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Romstedt passt de bal zonder na te denken. Gomez is nu in balbezit. Voda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Voda krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Golding rent richting de bal. Golding geeft de bal voor. Gomez rent richting de bal. Gomez draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Voda de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Michelazzi komt het veld opgelopen. Manolov komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Bergkamp is nu in balbezit. Ferguson rent richting de bal. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
McMahon is nu in balbezit. Macleod onderschept slim de pass. Bereményi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bereményi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Macleod raakt geblesseerd tijdens het duel. Macleod neemt de penalty, wat een uithaal! Bowen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - CanOnlyGetBetter 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 44%, CanOnlyGetBetter 56%.
ANFIELD LFC - CanOnlyGetBetter 5:2