Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenland Vikings ANFIELD LFC
442plus Tactiek tre4tre
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
57.3 gemiddelde waardering 56.8
very good Schieten excellent
solid Passen good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Bochinsky met een sublieme pass. Bergkamp rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Niespodziński. Bergkamp raakt geblesseerd tijdens het duel. Bochinsky wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Bochinsky geeft een hoge lob. Daar is Pop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bochinsky geeft een hoge lob. Pop probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Macleod maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Tryba geeft de bal voor. Bochinsky kopt de bal weg. Klungelig pakt Thom de bal. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pop geeft een hoge lob. Lopes is nu in balbezit. Gyánó maakt een afschuwelijke overtreding. Gyánó krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Macleod is nu in balbezit. Prates met een sublieme pass. Jansen kopt de bal weg. Antolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolak haalt uit met een fantastische trap. Kmetovski bokst de bal weg. Stefani geeft een lange en hoge pass. Bergkamp kopt de bal weg. Macleod rent richting de bal. Macleod haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenland Vikings - ANFIELD LFC 0:1

27e minuut.
Bochinsky rent richting de bal. Bochinsky passt de bal in één keer door. Bergkamp is nu in balbezit. Macleod is nu in balbezit. Macleod draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenland Vikings 51%, ANFIELD LFC 49%.
Fenland Vikings - ANFIELD LFC 0:1

48e minuut.
Bochinsky zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Araúz is nu in balbezit. Araúz geeft de bal voor. Bergkamp springt en kopt de bal. Prates maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carragher komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milewski komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferguson komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manolov komt het veld opgelopen. Pałyga komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Pałyga onderschept slim de pass. Pałyga geeft een lange en hoge pass. Daar is Thom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenland Vikings 65%, ANFIELD LFC 35%.
Fenland Vikings - ANFIELD LFC 0:1