Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-25 21:21
  • Competitiewedstrijd: Division II.01
  • Stadion: YNWA
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 47000
ANFIELD LFC Fenland Vikings
tre4tre Tactiek 5Back
46% Balbezit 54%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
54.4 gemiddelde waardering 55.4
excellent Schieten excellent
solid Passen solid
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Michelazzi onderschept slim de pass. Michelazzi geeft de bal voor. Ferguson rent richting de bal. Pop verovert de bal door een tackle van achteren. Macleod verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pop verovert de bal door een tackle van achteren. Araúz onderschept slim de pass. Araúz geeft de bal voor. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Michelazzi kopt de bal weg. Daar is Yiğitata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araúz met een sublieme pass. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Giržys is nu in balbezit. Giržys passt de bal met de wreef. Antolak is nu in balbezit. Antolak schiet op doel. Kolarčík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Fenland Vikings 0:1

16e minuut.
Ferguson is nu in balbezit. Vujinović is nu in balbezit. Trolesi onderschept slim de pass. Macleod verovert de bal door een tackle van achteren. Macleod draait met de bal, schiet en ... Prates kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Murguía geeft een lange en hoge pass. Giržys met een sublieme pass. Klungelig pakt Triver de bal. Vujinović rent richting de bal. Vujinović schiet op doel. Prates kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Murguía geeft de bal voor. Inworp. Jansen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carragher bereikt de bal nog maar net als eerste. Carragher draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Fenland Vikings 0:2

26e minuut.
Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz geeft de bal voor. Trolesi controleert de bal met de borst. Macleod rent richting de bal. Macleod schiet op doel. Prates verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Fenland Vikings 1:2

28e minuut.
Jansen verovert de bal door een tackle van achteren. Jansen met een sublieme pass. Yiğitata met een sublieme pass. Antolak rent richting de bal. Antolak schiet op doel. Kolarčík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Yiğitata bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz geeft een lange en hoge pass. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Michelazzi heeft problemen om de bal te vangen. Antolak rent richting de bal. Pałyga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pałyga krijgt een gele kaart. Antolak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Antolak met een snel genomen vrije trap. Carragher bereikt de bal nog maar net als eerste. Carragher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Jansen is nu in balbezit. Jansen passt de bal zonder na te denken. Carragher rent richting de bal. Carragher geeft de bal voor. Antolak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Fenland Vikings 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 44%, Fenland Vikings 56%.
ANFIELD LFC - Fenland Vikings 1:3

47e minuut.
Yiğitata passt de bal met de wreef. Antolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelazzi maakt een afschuwelijke overtreding. Michelazzi krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Giržys is nu in balbezit. Giržys geeft de bal voor. Daar is Murguía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carragher bereikt de bal nog maar net als eerste. Carragher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Fenland Vikings 1:4

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sporleder met een snelle inworp. Araúz geeft een lange en hoge pass. Macleod rent richting de bal. Macleod draait met de bal, schiet en ... Prates kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Ferguson passt de bal zonder na te denken. Macleod is nu in balbezit. Trolesi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Macleod is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Araúz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Məmmədoğlu passt de bal zonder na te denken. Vujinović probeert naar een medespeler te passen. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod is nu in balbezit. Macleod haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Fenland Vikings 2:4

80e minuut.
Pop kopt de bal weg. Giržys is nu in balbezit. Ferguson begaat een overtreding. Giržys roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Giržys kan niet meer verder spelen. Wyffels komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 40%, Fenland Vikings 60%.
ANFIELD LFC - Fenland Vikings 2:4