Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Swamp Monsters ANFIELD LFC
One S11R Tactiek tre4tre
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
59.9 gemiddelde waardering 49.6
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen formidabel


7e minuut.
Daar is Filippini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Filippini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ings met een snel genomen vrije trap. Filippini rent richting de bal. Filippini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Filippini springt en kopt de bal. Voda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stefani is nu in balbezit. Colomba onderschept slim de pass. Colomba schiet op doel. Kmetovski bokst de bal weg.

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Colomba stond buitenspel. Pałyga komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Ings is nu in balbezit. Ings passt de bal met de wreef. Colomba rent richting de bal. Colomba draait met de bal, schiet en ... Gyánó probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ings geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Filippini maakt een snoekduik en kopt de bal. Kmetovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Colomba rent richting de bal. Gyánó is nu in balbezit. Filippini rent richting de bal. Filippini haalt uit met een fantastische trap. Kmetovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp Monsters - ANFIELD LFC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Swamp Monsters 42%, ANFIELD LFC 58%.
The Swamp Monsters - ANFIELD LFC 1:0

46e minuut.
Nokkonen komt het veld opgelopen. Williams komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Filippini kopt de bal weg. Lineker is nu in balbezit. Milewski maakt een afschuwelijke overtreding. Milewski krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Lineker geeft een hoge lob. Pałyga kopt de bal weg. Daar is Milewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colomba is nu in balbezit. Colomba haalt uit met een fantastische trap. Kmetovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Filippini rent richting de bal. Filippini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Filippini bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippini draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp Monsters - ANFIELD LFC 2:0

56e minuut.
Juśko probeert naar een medespeler te passen. Colomba bereikt de bal nog maar net als eerste. Milewski begaat een overtreding. Colomba wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

62e minuut.
Juśko geeft een hoge lob. Colomba kopt de bal weg. Daar is Voda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filippini is nu in balbezit. Filippini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kane komt het veld opgelopen. Sporleder komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Bekő passt de bal zonder na te denken. Ings is nu in balbezit. Ings geeft een lange en hoge pass. Colomba maakt een snoekduik en kopt de bal. Sporleder verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Nappa geeft de bal voor. Sporleder probeert de bal aan de voet te houden. Filippini is nu in balbezit. Filippini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp Monsters - ANFIELD LFC 3:0

71e minuut.
Kmetovski geeft de bal voor. Inworp. Nokkonen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filippini bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Manolov kopt de bal weg. Coady heeft problemen om de bal te vangen. Pekról bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekról schiet op doel. Williams probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Voda geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nokkonen met een snelle inworp. Filippini is nu in balbezit. Filippini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Swamp Monsters 28%, ANFIELD LFC 72%.
The Swamp Monsters - ANFIELD LFC 3:0