Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bramley Moore FC ANFIELD LFC
def 23A Tactiek tre4tre
51% Balbezit 49%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 56.6
very good Schieten formidable
excellent Passen solid
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Bochinsky onderschept slim de pass. Bochinsky speelt de bal door. Klungelig pakt Məmmədoğlu de bal. Məmmədoğlu geeft een lange en hoge pass. Macleod krijgt zijn hoofd ertegen. Åkre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Podgórny geeft een lange en hoge pass. Araúz is nu in balbezit. Araúz geeft een lange en hoge pass. Macleod springt en kopt de bal. Åkre werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bergkamp rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - ANFIELD LFC 0:1

6e minuut.
Marzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Tryba verovert de bal door een tackle van achteren. Tryba geeft de bal voor. Macleod is nu in balbezit. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Bekvalac met een sublieme pass. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - ANFIELD LFC 0:2

18e minuut.
Gollob kopt de bal weg. Marzec rent richting de bal. Tryba maakt een afschuwelijke overtreding. Tryba krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Bujor de bal onder controle te krijgen. Vujinović is nu in balbezit. Vujinović passt de bal in één keer door. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Åkre speelt de bal door. Məmmədoğlu met een sublieme pass. Bochinsky geeft een lange en hoge pass. Bergkamp is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Macleod kopt de bal weg. Daar is Çoban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujinović is nu in balbezit. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Məmmədoğlu speelt de bal door. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schiet op doel. Vujinović probeert de bal aan de voet te houden. Åkre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - ANFIELD LFC 0:3

30e minuut.
Marzec controleert de bal met de borst. Tryba onderschept slim de pass. Tryba geeft een lange en hoge pass. Macleod rent richting de bal. Macleod draait met de bal, schiet en ... Åkre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Podgórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórny probeert naar een medespeler te passen. Məmmədoğlu geeft een lange en hoge pass. Macleod springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Araúz heeft problemen om de bal te vangen. Araúz geeft een lange en hoge pass. Podgórny probeert de bal met de borst te controleren. Macleod rent richting de bal. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Åkre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - ANFIELD LFC 0:4

40e minuut.
Podgórny geeft een lange en hoge pass. Tryba bereikt de bal nog maar net als eerste. Tryba geeft een lange en hoge pass. Macleod krijgt zijn hoofd ertegen. Åkre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - ANFIELD LFC 0:5

45e minuut.
Çoban speelt de bal door. Porumbel heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Vujinović zijn tegenspeler op de grond. Vujinović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bramley Moore FC 74%, ANFIELD LFC 26%.
Bramley Moore FC - ANFIELD LFC 0:5

48e minuut.
Bujor geeft een hoge lob. Daar is Gollob, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Məmmədoğlu speelt de bal door. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Voda probeert naar een medespeler te passen. Məmmədoğlu rent richting de bal. Məmmədoğlu speelt de bal door. Macleod is nu in balbezit. Macleod draait met de bal, schiet en ... Åkre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - ANFIELD LFC 0:6

62e minuut.
Araúz onderschept slim de pass. Araúz passt de bal in één keer door. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Podgórny kopt de bal weg. Araúz is nu in balbezit. Araúz probeert naar een medespeler te passen. Məmmədoğlu geeft een lange en hoge pass. Vujinović springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Məmmədoğlu geeft een hoge lob. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp passt de bal zonder na te denken. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - ANFIELD LFC 0:7

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milewski komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Məmmədoğlu onderschept slim de pass. Məmmədoğlu passt de bal met de wreef. Podgórny is nu in balbezit. Bergkamp verovert de bal door een tackle van achteren. Bergkamp schiet op doel. Åkre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vujinović is nu in balbezit. Vujinović draait met de bal, schiet en ... Åkre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Åkre probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Vujinović rent richting de bal. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović rent richting de bal. Vujinović schiet op doel. Bekvalac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pałyga komt het veld opgelopen. Manolov komt het veld opgelopen. Ferguson komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bochinsky zal de hoekschop nemen. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - ANFIELD LFC 0:8

80e minuut.
Macleod is nu in balbezit. Macleod met een sublieme pass. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp draait met de bal, schiet en ... Åkre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - ANFIELD LFC 0:9

80e minuut.
Pellegrino komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Porumbel met een snelle inworp. Stefani probeert naar een medespeler te passen. Pasko geeft de bal voor. Marzec rent richting de bal. Marzec draait met de bal, schiet en ... Kmetovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Voda heeft problemen om de bal te vangen. Marzec is nu in balbezit. Marzec draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bramley Moore FC 70%, ANFIELD LFC 30%.
Bramley Moore FC - ANFIELD LFC 0:9