Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-18 21:21
  • Competitiewedstrijd: Division II.01
  • Stadion: YNWA
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 47000
ANFIELD LFC Bramley Moore FC
tre4tre Tactiek Defend
41% Balbezit 59%
29% Spel op eigen helft 71%
28 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.5 gemiddelde waardering 56.5
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Ferguson probeert naar een medespeler te passen. Macleod rent richting de bal. Macleod geeft een hoge lob. Bujor probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Podgórny geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Araúz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vujinović is nu in balbezit. Vujinović haalt uit met een fantastische trap. du Chatinier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Michelazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Michelazzi met een sublieme pass. Məmmədoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Məmmədoğlu geeft een hoge lob. Macleod maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Araúz probeert naar een medespeler te passen. Vujinović geeft een lange en hoge pass. Daar is Bujor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson schiet op doel. du Chatinier bokst de bal weg.

12e minuut.
Daar is Pałyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwieląg legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ćwieląg krijgt een gele kaart. Osiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Osiński kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kolarčík bokst de bal weg.

15e minuut.
Ćwieląg passt de bal in één keer door. Ferguson rent richting de bal. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod draait met de bal, schiet en ... du Chatinier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Araúz onderschept slim de pass. Araúz passt de bal in één keer door. Macleod probeert naar een medespeler te passen. Vujinović rent richting de bal. Vujinović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Lemus met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Məmmədoğlu met een snelle inworp. Ferguson rent richting de bal. Ferguson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Jastrzębiec heeft problemen om de bal te vangen. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson probeert naar een medespeler te passen. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović draait met de bal, schiet en ... du Chatinier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Araúz zal de hoekschop nemen. Ferguson maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Araúz is nu in balbezit. Araúz probeert naar een medespeler te passen. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson schiet op doel. Bujor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Araúz zal de hoekschop nemen. Ferguson krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Cărtărescu passt de bal met de wreef. Pasko heeft problemen om de bal te vangen. Pasko geeft de bal voor. Osiński rent richting de bal. Osiński haalt uit met een fantastische trap. Kolarčík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Ćwieląg rent richting de bal. Ćwieląg passt de bal met de wreef. Bekvalac rent richting de bal. Vujinović onderschept slim de pass. Vujinović schiet op doel. du Chatinier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Macleod is nu in balbezit. Macleod probeert naar een medespeler te passen. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson schiet op doel. du Chatinier probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 32%, Bramley Moore FC 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ANFIELD LFC - Bramley Moore FC 0:0

46e minuut.
Lemus passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Araúz met een snelle inworp. Ćwieląg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwieląg geeft een hoge lob. du Chatinier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

47e minuut.
Macleod rent richting de bal. Pasko verovert de bal door een tackle van achteren. Məmmədoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Məmmədoğlu geeft een lange en hoge pass. Vujinović krijgt zijn hoofd ertegen. du Chatinier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Osiński is nu in balbezit. Pałyga onderschept slim de pass. Lemus begaat een overtreding. Lemus krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Lemus passt de bal met de wreef. Jastrzębiec rent richting de bal. Jastrzębiec geeft de bal voor. Osiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiński haalt uit met een fantastische trap. Kolarčík bokst de bal weg.

53e minuut.
Araúz is nu in balbezit. Araúz geeft een hoge lob. Bekvalac is nu in balbezit. Ferguson onderschept slim de pass. Ferguson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
du Chatinier trapt de bal weg van het doel. Pałyga geeft de bal voor. Vujinović kopt de bal weg. Macleod rent richting de bal. Macleod schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Bramley Moore FC 1:0

67e minuut.
Jastrzębiec is nu in balbezit. Jastrzębiec geeft de bal voor. Osiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ANFIELD LFC - Bramley Moore FC 1:1

70e minuut.
Floch probeert naar een medespeler te passen. Pasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədoğlu onderschept slim de pass. Məmmədoğlu geeft een lange en hoge pass. Vujinović maakt een snoekduik en kopt de bal. du Chatinier bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Lemus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Məmmədoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədoğlu geeft een hoge lob. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Porumbel kan de bal niet met de borst controleren. Macleod rent richting de bal. Macleod speelt de bal door. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Bramley Moore FC 2:1

82e minuut.
Lemus rent richting de bal. Ćwieląg verovert de bal door een tackle van achteren. Ćwieląg speelt de bal door. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović draait met de bal, schiet en ... du Chatinier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Macleod rent richting de bal. Macleod haalt uit met een fantastische trap. du Chatinier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Bramley Moore FC 3:1

90e minuut.
Murguía verovert de bal door een tackle van achteren. Murguía geeft een lange en hoge pass. Macleod met een sublieme pass. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 25%, Bramley Moore FC 75%.
ANFIELD LFC - Bramley Moore FC 3:1