Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-14 21:21
  • Competitiewedstrijd: Division II.01
  • Stadion: YNWA
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 23788
ANFIELD LFC Kingsway Crystals
tre4tre Tactiek 343
49% Balbezit 51%
31% Spel op eigen helft 69%
32 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
55.2 gemiddelde waardering 49.9
formidabel Schieten solide
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


5e minuut.
Unanue is nu in balbezit. Unanue geeft een lange en hoge pass. Pearce kopt de bal weg. Hubzin rent richting de bal. Hubzin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Stefani kopt de bal weg. Klungelig pakt Roško de bal. Bochinsky verovert de bal door een tackle van achteren. Bochinsky geeft een lange en hoge pass. Ferguson maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Voda onderschept slim de pass. Voda passt de bal in één keer door. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Sólido werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Kingsway Crystals 1:0

14e minuut.
Stefani rent richting de bal. Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky passt de bal met de wreef. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stefani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bochinsky is nu in balbezit. Bochinsky geeft een hoge lob. Bergkamp krijgt zijn hoofd ertegen. Sólido probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Bochinsky passt de bal in één keer door. Məmmədoğlu rent richting de bal. Məmmədoğlu geeft de bal voor. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Kingsway Crystals 2:0

24e minuut.
Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson is nu in balbezit. Macleod rent richting de bal. Macleod schiet op doel. Sólido probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Kingsway Crystals 3:0

25e minuut.
Roško met een sublieme pass. Pearce rent richting de bal. Pearce geeft de bal voor. Klungelig pakt Kořen de bal. Kořen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Teterko geeft de bal voor. Daar is Milewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bochinsky geeft een lange en hoge pass. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod passt de bal met de wreef. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson haalt uit met een fantastische trap. Sólido maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Kingsway Crystals 4:0

32e minuut.
Doeltrap. Sólido trapt de bal weg van het doel. Hubzin kopt de bal weg. Teterko is nu in balbezit. Teterko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Bochinsky met een sublieme pass. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod is nu in balbezit. Macleod draait met de bal, schiet en ... Sólido verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Pellegrino geeft een lange en hoge pass. Ferguson kopt de bal weg. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp draait met de bal, schiet en ... Sólido maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Bochinsky is nu in balbezit. Bochinsky speelt de bal door. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap. Sólido probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Kingsway Crystals 5:0

41e minuut.
Voda maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Macleod kopt de bal weg. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson schiet op doel. Sólido werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Kingsway Crystals 6:0

42e minuut.
Bochinsky speelt de bal door. Macleod is nu in balbezit. Macleod passt de bal zonder na te denken. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp schiet op doel. Sólido kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Ferguson verovert de bal door een tackle van achteren. Ferguson probeert naar een medespeler te passen. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Kingsway Crystals 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 32%, Kingsway Crystals 68%.
ANFIELD LFC - Kingsway Crystals 7:0

49e minuut.
Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky passt de bal zonder na te denken. Bergkamp rent richting de bal. Macleod rent richting de bal. Macleod draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Edwards kopt de bal weg. Roško bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Məmmədoğlu geeft een hoge lob. Bergkamp krijgt zijn hoofd ertegen. Sólido bokst de bal weg. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Hubzin verovert de bal door een tackle van achteren. Milewski probeert naar een medespeler te passen. Məmmədoğlu geeft de bal voor. Ćwikliński probeert de bal aan de voet te houden. Macleod maakt een snoekduik en kopt de bal. Sólido kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Milewski met een sublieme pass. Bochinsky probeert naar een medespeler te passen. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap. Sólido maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Kingsway Crystals 8:0

58e minuut.
Potts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky verovert de bal door een tackle van achteren. Twine is nu in balbezit. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Voda verovert de bal door een tackle van achteren. Voda geeft een hoge lob. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod is nu in balbezit. Macleod haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Pellegrino passt de bal met de wreef. Ćwikliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədoğlu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Məmmədoğlu krijgt een gele kaart. Ćwikliński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

67e minuut.
Daar is Roško, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefani geeft een hoge lob. Ćwikliński rent richting de bal. Ferguson verovert de bal door een tackle van achteren. Ferguson schiet op doel. Sólido bokst de bal weg. Daar is Potts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macleod is nu in balbezit. Macleod haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Kingsway Crystals 9:0

68e minuut.
Teterko is nu in balbezit. Teterko probeert naar een medespeler te passen. Potts geeft een hoge lob. Hubzin is nu in balbezit. Hubzin schiet op doel. Postoacă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Inworp. Manolov komt het veld opgelopen. Michelazzi komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Hubzin rent richting de bal. Gyánó verovert de bal door een tackle van achteren. Gyánó geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Macleod de bal. Macleod schiet op doel. Sólido probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Manolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolov probeert naar een medespeler te passen. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Kingsway Crystals 10:0

81e minuut.
Inworp. Głuszak komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Sólido trapt de bal weg. Bochinsky kopt de bal weg. Stefani met een sublieme pass. Bochinsky geeft de bal voor. Głuszak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Manolov kopt de bal weg. Unanue is nu in balbezit. Macleod verovert de bal door een tackle van achteren. Głuszak is nu in balbezit. Głuszak haalt uit met een fantastische trap. Sólido verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stefani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Bochinsky de bal. Bochinsky geeft de bal voor. Głuszak krijgt zijn hoofd ertegen. Sólido verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 29%, Kingsway Crystals 71%.
ANFIELD LFC - Kingsway Crystals 10:0