Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kingsway Crystals ANFIELD LFC
352 Tactiek tre4tre
46% Balbezit 54%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
35.9 gemiddelde waardering 54.8
zwak Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
matig Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Klungelig pakt Ferguson de bal. Macleod rent richting de bal. Vujinović is nu in balbezit. Vujinović haalt uit met een fantastische trap. Bowyer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsway Crystals - ANFIELD LFC 0:1

5e minuut.
Məmmədoğlu rent richting de bal. Məmmədoğlu speelt de bal door. Voda geeft een lange en hoge pass. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Milewski met een sublieme pass. Araúz rent richting de bal. Araúz met een sublieme pass. Ferguson rent richting de bal. Ferguson draait met de bal, schiet en ... Bowyer bokst de bal weg. Macleod rent richting de bal. Macleod probeert naar een medespeler te passen. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson schiet op doel. Bowyer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsway Crystals - ANFIELD LFC 0:2

9e minuut.
Southgate probeert naar een medespeler te passen. Voda geeft de bal voor. Ferguson rent richting de bal. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Inworp. Sporleder zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Məmmədoğlu geeft de bal voor. Ferguson maakt een snoekduik en kopt de bal. Bowyer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsway Crystals - ANFIELD LFC 0:3

17e minuut.
Buitenspel voor Campbell. Goede buitenspelval van de verdediging. Stefani maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ferguson kopt de bal weg. Vujinović rent richting de bal. Vujinović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsway Crystals - ANFIELD LFC 0:4

18e minuut.
Rush met een sublieme pass. Milewski geeft een hoge lob. Macleod is nu in balbezit. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović draait met de bal, schiet en ... Bowyer bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Araúz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović draait met de bal, schiet en ... Bowyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Araúz onderschept slim de pass. Araúz passt de bal in één keer door. Ferguson is nu in balbezit. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schiet op doel. Bowyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Macleod geeft een lange en hoge pass. Ferguson maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsway Crystals - ANFIELD LFC 0:5

22e minuut.
Voda is nu in balbezit. Voda geeft een hoge lob. Ferguson kopt de bal weg. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsway Crystals - ANFIELD LFC 0:6

24e minuut.
Voda probeert naar een medespeler te passen. Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz passt de bal in één keer door. Vujinović rent richting de bal. Vujinović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Milewski passt de bal in één keer door. Ferguson speelt de bal door. Macleod is nu in balbezit. Vujinović rent richting de bal. Vujinović haalt uit met een fantastische trap. Bowyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Pearce bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearce passt de bal met de wreef. Rush kan de bal niet met de borst controleren. Vujinović is nu in balbezit. Vujinović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Beattie onderschept slim de pass. Macleod rent richting de bal. Macleod passt de bal zonder na te denken. Vujinović rent richting de bal. Vujinović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsway Crystals - ANFIELD LFC 0:7

34e minuut.
Sporleder maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Macleod kopt de bal weg. Vujinović is nu in balbezit. Vujinović haalt uit met een fantastische trap. Bowyer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsway Crystals - ANFIELD LFC 0:8

35e minuut.
Vujinović passt de bal met de wreef. Məmmədoğlu is nu in balbezit. Məmmədoğlu passt de bal in één keer door. Macleod rent richting de bal. Macleod schiet op doel. Bowyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Hislop is nu in balbezit. Milewski speelt de bal door. Məmmədoğlu met een sublieme pass. Macleod heeft problemen om de bal te vangen. Macleod draait met de bal, schiet en ... Bowyer bokst de bal weg.

39e minuut.
Southgate rent richting de bal. Araúz is nu in balbezit. Araúz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Southgate de bal onder controle te krijgen. Macleod maakt een snoekduik en kopt de bal. Bowyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Məmmədoğlu rent richting de bal. Məmmədoğlu geeft de bal voor. Ferguson is nu in balbezit. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Məmmədoğlu probeert naar een medespeler te passen. Ferguson rent richting de bal. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsway Crystals - ANFIELD LFC 0:9

44e minuut.
Vujinović is nu in balbezit. Araúz heeft problemen om de bal te vangen. Araúz met een sublieme pass. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson haalt uit met een fantastische trap. Bowyer bokst de bal weg.

45e minuut.
Stefani geeft een lange en hoge pass. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović passt de bal met de wreef. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kingsway Crystals 83%, ANFIELD LFC 17%.
Kingsway Crystals - ANFIELD LFC 0:9

46e minuut.
Murguía komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Twine is nu in balbezit. Gyánó verovert de bal door een tackle van achteren. Gyánó passt de bal in één keer door. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Macleod rent richting de bal. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod rent richting de bal. Macleod schiet op doel. Bowyer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsway Crystals - ANFIELD LFC 0:10

53e minuut.
Twine bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefani verovert de bal door een tackle van achteren. Stefani probeert naar een medespeler te passen. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Bowyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Araúz is nu in balbezit. Araúz passt de bal zonder na te denken. Vujinović is nu in balbezit. Vujinović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsway Crystals - ANFIELD LFC 0:11

60e minuut.
Inworp. Pekról komt het veld opgelopen. Głuszak komt het veld opgelopen. Ćwieląg komt het veld opgelopen. Manolov komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Ferguson rent richting de bal. Beattie is nu in balbezit. Beattie passt de bal zonder na te denken. Manolov is nu in balbezit. Manolov geeft een lange en hoge pass. Bowyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Głuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsway Crystals - ANFIELD LFC 0:12

68e minuut.
Voda onderschept slim de pass. Ćwieląg is nu in balbezit. Ćwieląg speelt de bal door. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson haalt uit met een fantastische trap. Bowyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Stefani verovert de bal door een tackle van achteren. Stefani geeft een hoge lob. Głuszak rent richting de bal. Głuszak haalt uit met een fantastische trap. Bowyer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsway Crystals - ANFIELD LFC 0:13

72e minuut.
Ćwieląg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwieląg geeft een lange en hoge pass. Daar is Głuszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potts met een sublieme pass. Manolov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Murguía geeft een lange en hoge pass. Ferguson kopt de bal weg. Pekról rent richting de bal. Pekról schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Hislop passt de bal zonder na te denken. Manolov is nu in balbezit. Manolov passt de bal met de wreef. Pekról rent richting de bal. Pekról draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Voda rent richting de bal. Voda geeft de bal voor. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekról bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekról schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ćwieląg onderschept slim de pass. Ćwieląg speelt de bal door. Voda bereikt de bal nog maar net als eerste. Voda geeft de bal voor. Pekról kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bowyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Ćwieląg geeft de bal voor. Klungelig pakt Głuszak de bal. Pekról bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekról schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsway Crystals - ANFIELD LFC 0:14

84e minuut.
Głuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekról is nu in balbezit. Głuszak rent richting de bal. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Murguía rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Murguía zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Məmmədoğlu is nu in balbezit. Məmmədoğlu geeft een lange en hoge pass. Paal! Bowyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ferguson kan de bal niet met de borst controleren.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Pearce geeft de bal voor. Manolov kopt de bal weg. Klungelig pakt Pekról de bal. Głuszak rent richting de bal. Głuszak schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kingsway Crystals 80%, ANFIELD LFC 20%.
Kingsway Crystals - ANFIELD LFC 0:14